CsajokKiemeltMotoros csajok

ACIS Ladies Team

ACIS Ladies TeamÚj, csak csajokból álló csapattal bővült a magyar motosport.

Koncsek Hajnalka, Jakab Zsófia és Lökös Klaudia alkotja az ACIS Ladies Team nevet viselő csapatot. A csajos team ötlete Gyuricza Péter fejéből pattant ki, Hajni pedig – aki már korábban is az ACIS versenyzője volt – aktív szerepet kapott a két társa kiválasztásában.

A kiválasztás során fontos volt, hogy kinek milyen a motoros múltja, milyen a sporthoz való hozzáállása, valamint mennyi időt tud felkészülésre és versenyzésre fordítani. A végső szó Péteré volt, ami a három lányt hallgatva egy nagyon jó döntésnek bizonyult.

A nagy egymásra találást egyedül az árnyékolta be, hogy bár Klaudia és Hajni korábban is Suzukival versenyzett, Zsófi egy Hondával érkezett a csapatba. Sokáig úgy tűnt, hogy neki is váltania kell, mivel a csapat régóta kizárólag Suzukikkal állt rajthoz.

Szerencsére a Honda maradt, Zsófi pedig nagyon boldog, hiszen nem kell egy új motorral összeszoknia. Így Hajni egy Suzuki GSX-R 600-al, Zsófi egy Honda CBR 600-al, Klaudia pedig egy Suzuki GSX-R 750-el indul neki az idei versenyszezonnak.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A csapatnak már van pár előre eltervezett versenye, néhány verseny azonban még a levegőben lóg. Ami biztos, hogy a lányok indulnak a Slovakiaringen rendezett 8 fordulós Szlovák Kupán, bár nem minden futamon. A sima körverseny mellett pedig tervben van, hogy indulnak majd endurance futamokon is.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük