fbpx

Évi: Most már hármasban tudunk motorozni

Abai Évi Motoros CsajTavaly januárban sikerült megtalálnom a nagy őt egy Honda (XELVIS) VT 250-ben. A többi 250-es gép mind kistestű volt, ez viszont elég nagy és kényelmes. Egy családba egy nagy motort elég fenntartani (anyagilag) ezért gondoltuk azt, hogy nekem elég egy kisebb. Úgy érzem végre megtaláltam az igazit!

Akárkivel beszéltem, akinek ilyen járgánya volt mindenki csak dicsérte. Hihetetlenül nyomatékos a motorja, nem kell folyton váltogatni, mégis gyorsul, ha arra van szükség így a városba és hosszútávra is nagyon bevált. Mindenkinek tudom ajánlani! Imádom úgy, ahogy van!

Sok motor tetszik, megnézem, megfordulok utána, de hogy melyik az igazi az csak a használat során derül ki, és mindenkinek más a jó. Nagyon tetszett a Kawasaki is, szuper volt, amikor két-három másodperc alatt már 80-on volt, de mégsem az én stílusom. Tetszik a Transalp is, de az meg tényleg nem nekem való, be kell ismernem.

Ez az első motor, amin csak a motorozásra kell figyelnem és élvezni, ahogy az arcomat fúja a szél. Egy álmom azért nekem is van: BMW F650, de úgy tűnik találtam egy hozzá hasonlót, amibe első látásra beleszerettem (és már a garázsban áll) csak még egy kis szépítés kell, és mire itt a tavasz, jöhet a motorozás! Ő egy Aprilia Tuaereg 350. Nagyon kényelmes szép, bírja a terepet és remélem sok hosszú utat teszünk meg nyáron. Régen, amíg nem tudtam motorozni a chopperek tetszettek, de amióta nem csak nézem, hanem használom is őket rájöttem, hogy az endurók valók a „jó” magyar utakra.

Van egy kis társaság, akikkel el szoktunk menni motorozni, és ott mindenkinek endurója van. Ők mindig teljes kényelemben közlekednek, míg én majd leesem a motorról. Ha valaki a száguldást szereti, annak sportgép kell persze, de én azt szeretem, ha szabadon kényelmesen élvezem az utazást.

Aki még nem motorozott, el sem tudja képzelni micsoda élmény, de aki egyszer megszereti, az sosem tud róla lemondani. Olyan, mint a kábítószer! Én ha motoron ülök, mindig fülég ér a szám. Ami még szintén csodálatos dolog, hogy a motorosok mennyire összetartanak. Bárhol kerülsz szorult helyzetbe a másik motoros biztosan segít neked és ez nagyon jó érzés. Lányok motorra fel!!!

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x