HírekMotorbemutatóMotorok

A Suzuki V-Strom 800 nyergében minden út egy újabb kaland

Suzuki V-Strom 800 2024A V-Strom modellek a változatos útviszonyokra tervezett kialakításukkal és felszereltségükkel már sokat bizonyítottak. Megbízhatóságuk és fejlesztéseik eredménye, hogy 2018-ban hazánk legnépszerűbb új motorja lett a V-Strom 650, legutóbb pedig egy rangos nemzetközi összehasonlító teszten állhatott a dobogó legfelső fokán a V-Strom 800DE.

A sikereket követően egy olyan optimális kombinációt kínálunk a jelenkor kihívásaira, amely újabb utakat nyit a funkcionalitás és a felfedezés területén.

A kalandmotorok választékát bővíti az Új Suzuki V-Strom 800 modell, amely optimális teljesítménnyel és kényelemmel, valamint könnyű kezelhetőséggel teszi élvezetesebbé a motorozást. A mozgékony és praktikus modell sokoldalúsága a napi városi használat könnyedségétől, egészen a távoli kalandmotoros élményekig tart.

776 cm3-es sorkettes erőforrás, 825 mm-es ülésmagasság, nagyméretű szélvédő, 19 colos első és 17-es hátsó, tömlő nélküli kerekek, állítható (SHOWA) első villák, kétirányú gyorsváltó és fejlett elektronikus vezérlőrendszerek gondoskodnak az V-Strom 800 sokoldalúságáról és a minden igényt kielégítő motoros élményekről.

A terepképesebb V-Strom 800DE modellhez képest tehát alacsonyabb ülésmagassággal és nagyobb szélvédelemmel kedvez azon motorosoknak, akik többnyire főutakon közlekednek, és hogy a könnyű terepen is magabiztosan és könnyedén irányíthassák az új modellt.

A 776 cm3-es sorkettes erőforrás kiegyensúlyozottan adja le a bőséges nyomatékot, miközben az vázgeometria nagyfokú stabilitás biztosít, valamint hozzájárul a komfortos irányíthatósághoz és a hosszú távú túrák kényelméhez. Az üzemanyagtartály 20 literes kapacitással rendelkezik, a kedvező 4,4 L/100 km-es fogyasztásátlagnak köszönhetően pedig a hatótáv 450 kilométert kínál.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Suzuki V-Strom 800 2024

A V-Strom 800 vezetést illetve az irányítást támogató rendszereivel még nagyobb élmény a motorozás. A Suzuki Vezetésimód-választó (SDMS) három üzemmódot kínál, amely különböző teljesítmény karakterisztikát biztosít a motorozás körülményeihez, a talajviszonyokhoz illetve a vezetési stílushoz igazodva.

Mennyibe fog kerülni az új Suzuki V-Strom 800DE és a GSX-8S?

A Suzuki által kifejlesztett csúszókuplung (SCAS) kontrolláltabb, lágyabb visszaváltást kínál, a Suzuki Intelligens Vezetési Rendszer (S.I.R.S) pedig egyszerre ötvözi az irányítás során az erőt, a kezelhetőséget és a kényelmet. A V-Strom 800 kipörgésgátló rendszere (STCS) lehetővé teszi a motoros számára, hogy az magabiztosabban irányíthassa a motort a különböző vezetési, útfelületi és időjárási körülmények között.

A kétirányú gyorsváltó rendszer pedig lehetővé teszi a motoros számára, hogy felfelé vagy lefelé váltson a kuplung működtetése nélkül. A blokkolásgátló fékrendszer (ABS) hozzájárul a nagyfokú stabilitáshoz, amely két üzemmód-beállítást kínál. Az 1-es mód minimális beavatkozást kínál, míg a 2-es mód proaktívabban avatkozik be.

Suzuki V-Strom 800 2024

Az 5 hüvelykes színes TFT LCD multi-információs kijelző bal oldalán egy USB-port segíti az elektronikus eszközeink töltését. A nappali és éjszakai üzemmódot is kínáló kijelző bármilyen napszakban kiválóan jeleníti meg az információkat, amely nemcsak a motor összes rendszeréről és beállításáról tájékoztatja a motorost, de valós idejű üzemállapot-információkat nyújt és számos egyéni beállításokat is kínál.

A LED helyzetjelző lámpával kiegészített, függőlegesen egymásra helyezett hatszögletű LED-pár hatékonyabb láthatóságot nyújt a motoros és környezete számára, a LED-es irányjelzők és a szintén LED-es hátsó lámpa pedig szintén teljes mértékű észlelhetőséget biztosít.

A V-Strom 800 három színt kínál (Pearl Vigor Blue – YKY, Metallic Mat Steel Green – QVP, Glass Sparkle Black – YVB), igazodva a motoros egyéniségéhez és stílusához, a gyári kiegészítőinek tárháza pedig praktikus és kényelmi megoldásokat is kínál a V-Strom 800 személyre szabhatóságában.

A V-STROM 800 nyergében minden út a szabadsághoz vezet.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük