HírekMotorbemutatóMotorok

A Suzuki bemutatta az új GSX-S1000GT sporttúra modellt

Suzuki GSX-S1000GT 2022Az új GSX-S1000GT koncepciója, hogy teljes mértékben kielégítse a jelenkori elvárásokat teljesítmény, agilitás, nagy sebességű stabilitás, kényelem, irányíthatóság, modern technológia és a szemet gyönyörködtető stílus ötvözeteként.

A 2015-ben megjelent GSX-S1000F egyszerre ötvözte a lenyűgöző sportteljesítményt, a kényelmet és a modern dizájnt. A sportos teljesítménnyel és menetdinamikával rendelkező motorkerékpár pedig előre vetítette az evolúciós fejlődés irányát.

A sporttúra motorok következő szintjére lépve született meg a vadonatúj GSX-S1000GT, amely megújult funkcionalitással, fényűző stílussal és magas felszereltséggel érdemli ki az őt megillető GT, vagyis Grand Tourer megnevezést.

Ugyan megszűntek a kis és középkategóriás Suzukik az Euro 5 bevezetése miatt, de itt vannak a nagyok: Suzuki GSX-S1000

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kényelem és a könnyed irányíthatóság, az innovatív funkciók és a szemet gyönyörködtető stílus a kifinomultságot tükrözi, miközben a modell felépítése és 999 cm3-es erőforrása kiemelkedő motorozási élményt biztosít. Az Euro5-ös környezetvédelmi előírásoknak megfelelő motor erőteljes teljesítménye megmaradt, miközben azt egy vezetési élményeket fokozó elektronikai csomaggal is ellátták.

Még több cikk Suzuki motorkerékpárokról

Az új GSX-S1000GT vizuálisan is kifejezi a modell teljesítményét és funkcionalitását. Az éles kontúrok, illetve az áramvonalas megjelenés, valamint a modell kifinomultságát közvetítő fejlett funkciók, mind a hosszú és izgalmas utazásokra lettek teremtve.

Suzuki GSX-S1000GT 2022

A modell szembetűnő eleme az új LED-es fényszórók vízszintes elrendezése, amely vadonatúj arculatot teremt a jellegzetes hatszögletű formájával és az azt körülölelő idom hegyesen előre szegeződő megjelenésével.

A motor burkolatai, valamint a szélvédő és a tükrök, de még az egyedi oldaldobozok is azt a célt szolgálják, hogy az aerodinamikai hatékonyság mellett a szélvédelem is nagyfokú szabadságot biztosítson a túrák során. A vonalvezetés pedig nemcsak a motor aerodinamikai hatékonyságát növeli, hanem egyedi és vonzó megjelenéssel ruházza fel a modellt.

A GSX-S1000GT-t úgy alkották meg, hogy az minden körülmények között ugyanazt a prémium élményt nyújtsa, legyen az akár a nyílt autópályán való agilitás, vagy a kanyargós hegyi utakon való stabilitás. Nyergében nincs leküzdhetetlen távolság, és az sem számít, hogy egyedül, vagy inkább utassal indulsz útnak, miközben a tágas és funkcionális oldaldobozok elengedő tároló helyet biztosítanak.

 

A motorbemutató a következő oldalon folytatódik, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük