fbpx

A Harley-Davidson RUSHMORE projektje újjá varázsolja a túragépeket

harley davidson road king classicA motoros túrák során tapasztalható szabadság- és kalandvágy ihlette a Harley-Davidson nagyszabású RUSHMORE projektjét, amelynek során a vállalat célja az volt, hogy minden szempontból javítsa a Touring motorosok élményét.

A Harley-Davidson soha ennyi figyelmet nem fordított még a visszajelzésekre. A RUSHMORE projekt ötletes újításokat és technológiai fejlesztéseket eredményezett, amelyek együtt alakítják át a Harley-Davidson 2014-es Touring- és Trike modellcsaládjait.

“A RUSHMORE projekt több ezer ember munkájának eredménye, közülük többen a motorosaink közül kerültek ki”- nyilatkozta Scott Habegger, a Harley-Davidson tervezési igazgatója.

“Ez a projekt a Harley-Davidson termékfejlesztésének új irányát képviseli, amely beépíti a fogyasztók visszajelzéseit az egész folyamatba. A motorosaink véleményét nem csupán formálisan szervezett fókuszcsoportjainkban kérjük ki, hanem az összes, általuk látogatott rendezvényen, a tesztmotorozások alkalmával, vagy olykor egy kávé mellett elbeszélgetve. Márkakereskedőinktől is értékes visszajelzést kapunk. Ötleteinket és megoldásainkat prototípusként mutatjuk be ügyfeleinknek, és a végső tervek kialakítása előtt újra visszacsatolást kérünk. Motorosainkkal közösen dolgozunk a jobb eredményért” – tette hozzá Scott Habegger.

E fejlesztések négy, ügyfél centrikus kategóriába sorolhatóak:

Vezérlés: A motorosok magabiztosságát fokozzák a továbbfejlesztett Daymaker™ LED vagy Dual Halogen fényszórók, az ABS (blokkolásgátló) rendszerű Reflex™ kapcsolt fékek és a Twin-Cooled™ (ikerhűtéses), nagy teljesítményű Twin Cam 103™, valamint a nagy teljesítményű Twin Cam 103™ erőátvitel néhány Touring modellen.

Infotainment (információ és szórakoztatás): Az új, színes képernyős Boom! Box infotainment rendszerek minőségi hangélményt, Bluetooth® kapcsolatot, hangfelismerést, text-to-speech technológiát, GPS navigációt kínálnak, valamint egyetlen modulban támogatják az intercom és a CB kommunikációt.

Tapintás: Az új splitstream szellőzőkkel felszerelt Batwing (denevérszárny) fejidomtól a kifinomult utasülésig, az aerodinamika és az ergonómia párosításával növelik a kényelmet.

Stílus: Számos komponens formáját és funkcióját javították – beleértve az átalakított Tour-Pak® csomagot és az oldaltáskákat a kényelmes One-Touch tervezési elemekkel, a karcsúbb sárvédőkkel, a könnyebb öntött alumínium kerekekkel és az intuitív kézi vezérlőelemekkel.

A RUSHMORE projekt új szintre helyezi a túrázó motorosok elvárásait. A 2014-es évjáratban a RUSHMORE projekt fenti elemei a következő Harley-Davidson modelleket érintik: Road King Classic, Street Glide, Electra Glide Ultra Classic, Electra Glide Ultra Limited és Tri Glide Ultra Classic.

Választási lehetőségekből nincs hiány – mindenki megtalálhatja a projekten belül, a hozzá legjobban illő gépet.harley davidson street glideharley davidson electra glide ultra classicharley davidson electra glide ultra limitedharley davidson tri glide ultra classic

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x