fbpx

A Harley-Davidson RUSHMORE projektje újjá varázsolja a túragépeket

harley davidson road king classicA motoros túrák során tapasztalható szabadság- és kalandvágy ihlette a Harley-Davidson nagyszabású RUSHMORE projektjét, amelynek során a vállalat célja az volt, hogy minden szempontból javítsa a Touring motorosok élményét.

A Harley-Davidson soha ennyi figyelmet nem fordított még a visszajelzésekre. A RUSHMORE projekt ötletes újításokat és technológiai fejlesztéseket eredményezett, amelyek együtt alakítják át a Harley-Davidson 2014-es Touring- és Trike modellcsaládjait.

“A RUSHMORE projekt több ezer ember munkájának eredménye, közülük többen a motorosaink közül kerültek ki”- nyilatkozta Scott Habegger, a Harley-Davidson tervezési igazgatója.

“Ez a projekt a Harley-Davidson termékfejlesztésének új irányát képviseli, amely beépíti a fogyasztók visszajelzéseit az egész folyamatba. A motorosaink véleményét nem csupán formálisan szervezett fókuszcsoportjainkban kérjük ki, hanem az összes, általuk látogatott rendezvényen, a tesztmotorozások alkalmával, vagy olykor egy kávé mellett elbeszélgetve. Márkakereskedőinktől is értékes visszajelzést kapunk. Ötleteinket és megoldásainkat prototípusként mutatjuk be ügyfeleinknek, és a végső tervek kialakítása előtt újra visszacsatolást kérünk. Motorosainkkal közösen dolgozunk a jobb eredményért” – tette hozzá Scott Habegger.

E fejlesztések négy, ügyfél centrikus kategóriába sorolhatóak:

Vezérlés: A motorosok magabiztosságát fokozzák a továbbfejlesztett Daymaker™ LED vagy Dual Halogen fényszórók, az ABS (blokkolásgátló) rendszerű Reflex™ kapcsolt fékek és a Twin-Cooled™ (ikerhűtéses), nagy teljesítményű Twin Cam 103™, valamint a nagy teljesítményű Twin Cam 103™ erőátvitel néhány Touring modellen.

Infotainment (információ és szórakoztatás): Az új, színes képernyős Boom! Box infotainment rendszerek minőségi hangélményt, Bluetooth® kapcsolatot, hangfelismerést, text-to-speech technológiát, GPS navigációt kínálnak, valamint egyetlen modulban támogatják az intercom és a CB kommunikációt.

Tapintás: Az új splitstream szellőzőkkel felszerelt Batwing (denevérszárny) fejidomtól a kifinomult utasülésig, az aerodinamika és az ergonómia párosításával növelik a kényelmet.

Stílus: Számos komponens formáját és funkcióját javították – beleértve az átalakított Tour-Pak® csomagot és az oldaltáskákat a kényelmes One-Touch tervezési elemekkel, a karcsúbb sárvédőkkel, a könnyebb öntött alumínium kerekekkel és az intuitív kézi vezérlőelemekkel.

A RUSHMORE projekt új szintre helyezi a túrázó motorosok elvárásait. A 2014-es évjáratban a RUSHMORE projekt fenti elemei a következő Harley-Davidson modelleket érintik: Road King Classic, Street Glide, Electra Glide Ultra Classic, Electra Glide Ultra Limited és Tri Glide Ultra Classic.

Választási lehetőségekből nincs hiány – mindenki megtalálhatja a projekten belül, a hozzá legjobban illő gépet.harley davidson street glideharley davidson electra glide ultra classicharley davidson electra glide ultra limitedharley davidson tri glide ultra classic

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x