HírekMotorokMotorozás

A Harley-Davidson egy top versenyzővel, Joan Pedreroval, indul a tizenötödik Africa Eco Race-en

A Harley-Davidson Joan Pedreroval közösen indul az Africa Eco Race-enA Harley-Davidson örömmel jelenti be, hogy Joan Pedreroval, a Dakar egyik legerősebb versenyzőjével indul az Africa Eco Race-en, egy Pan America 1250™ motor nyergében.

A verseny december 30. és január 14. között zajlik, és 6000 kilométernyi két kontinens kihívásokkal teli terepet fed le, beleértve a rendkívül technikás afrikai szakaszt. Pedrero a Maxi-Trail kategóriában indul.

A Harley-Davidson kalandvágya mélyen gyökerezik a márka DNS-ében és most újra vállalja a terepversenyzés kihívását Joan Pedreróval és az első túraendurójukkal, a Pan America 1250™-nel. A motor szíve, a forradalmian új Revolution® Max 1250, egy 1250 köbcentiméteres, folyadékhűtéses V-Twin motor, amely garantálja az adrenalinnal teli és dinamikus motorozási élményt, bármilyen körülmény között.

Joan Pedrero az arca a Pan America 1250™-nek mióta a bejelentésre került a modell. 2023-ban is számos európai versenyen és kihíváson vett részt a Pan America 1250™-el, beleértve a Bassella Race-t is, ahol kiváló hatodik helyezést ért el. Az elismert Dakar versenyző áprilisban a Baja TT Dehesa Extremadura-n is remekelt Maxi-Trailben, majd júliusban, a Baja Aragón España versenyen is diadalmaskodott ugyanebben a kategóriában. Pedrero folyamatosan bizonyítja az amerikai túraenduró egyedülálló képességeit.

A Harley-Davidson részvétele a közelgő versenyen nemcsak a Pan America 1250™ teljesítményét és megbízhatóságát mutatja be, de azt is jelenti, hogy az ikonikus motorkerékpár márka új kihívásokat vállal, és feszegeti a technológiai- és teljesítményhatárokat. A kalandvágy mélyen gyökerezik a márka 120 éves történelmében, és a Pan America 1250™ lehetőséget teremt az új utak meghódítására, lehetőséget adva a világszerte egyedülálló Harley-Davidson életérzés megtapasztalására, bármilyen körülmények között.

Nyomokban Harley-t tartalmaz: Harley-Davidson Pan America 1250 Special 2021 teszt

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kolja Rebstock, a Harley-Davidson európai, közel-keleti és afrikai régió alelnökének szavai: „A kaland és a teljesítmény a márka szíve, és nem is gondolhatnánk jobb módot a Pan America sokoldalúságának bemutatására, mint, hogy jelen legyünk egy olyan kihívásokkal teli versenyen, mint az Africa Eco Race. Izgatottak vagyunk, hogy Joan Pedreróval együtt vállaljuk ezt az új kihívást, a rendkívüli 2023-as évben elért eredményeink után.”

A tizenötödik alkalommal megrendezett verseny, 2023. december 30-án indul Monacóból, és 2024. január 14-én ér véget Dakarban.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük