CsajokHírekMotoros divat

A GoPro saját sisakcsaládot vezet be!

A Go Pro és a Forcite Helmets motoros bukósiakot fejleszt

A GoPro és a Forcite Helmets közösen jelentős fejleményt tettek közzé egy aláírt felvásárlási megállapodás formájában, amelyben a GoPro felvásárolja a Forcite Helmet Systems vállalatot. Bár az ügylet lezárása még várat magára, várhatóan az idei év első negyedévében véglegesítik.

Mindkét vállalat felvázolta együttműködési stratégiáját, és azonnali tervekkel rendelkezik a csapataik zökkenőmentes együttműködésének folytatására. A GoPro kifejezte szándékát, hogy felgyorsítja a Forcite elképzelését, amely a motorosok biztonságának és dinamizmusának fokozására irányul a technológiailag fejlett bukósisakok révén, hosszú távú célja pedig e technológia kiterjesztése más sisakkategóriákra is.

A GoPro márkanévvel ellátott sisakcsalád kifejlesztése mellett a vállalat bejelentette, hogy más vezető sisakmárkákkal is együtt kíván működni, hogy a technológiát beépítsék termékeikbe.

A Forcite Helmets egy nyilatkozatban osztotta meg a felvásárlással kapcsolatos izgatottságát, valamint azt a kilátást, hogy a GoPro-val egyesítik erőiket, hogy növeljék üzleti tevékenységüket és elősegítsék az innovációt. A Forcite csapata kifejezte lelkesedését, hogy hozzájáruljon az együttműködéshez, hivatkozva a GoPro globális márkaismertségére és digitális képalkotási szakértelmére.

A GoPro azt tervezi, hogy a februárra tervezett, befektetőkkel való közelgő beszélgetés során további részleteket árul el az akvizícióról, átfogó áttekintést nyújtva a stratégiai lépésről és annak a vállalat jövőbeli törekvéseire gyakorolt várható hatásáról.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük