fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Carlos Checa sisakja

Xlite X802 Checa replika kekCarlos Checa és a Ducati az év meglepetése a Superbike-világbajnokságon. A spanyol elképesztően magabiztos és gyors.

A Ducati a tavalyi gyenge szezon után ismét ütőképes motort épített, pedig hivatalosan nem is indítottak gyári csapatot. Checa négy fordulóval az évad vége előtt 62 pontos előnnyel vezet az összetettben a tavalyi világbajnok, Max Biaggi előtt.

Hasonlóan sikeres Checa replika bukósisakja is, a kék földgömbös mintájú X-lite X-802-t nagyon kedvelik a vásárlók. A népszerű fejvédő szeptembertől matt fekete fényezéssel is kapható lesz. Az új változat a múlt hétvégi angliai fordulón, Silverstone-ban mutatkozott be, nem is akárhogyan: Checa mindkét versenyen magabiztos győzelmet aratott.

Az X-lite X-802 esetében valóban szinte ugyanazt kapják a vásárlók, amit Checa – vagy Casey Stoner, Jorge Lorenzo, Marco Melandri és Max Neukirchner – visel. A Nolan Group szakemberei csak a belsőt igazítják a versenyzők egyéni igényeihez, a vb-s pilóták fejvédői külső felépítésükben megegyeznek a bárki által megvásárolható replikákkal.

Xlite X802 Checa replika feketeAz X-802 kompozithéja három külső méretben készül, így a sisak súlya, térfogata és légellenállása a lehetséges minimumon marad. A bélés természetesen kivehető és mosható, a csat dupla D gyűrűs, az állítható hátsó légterelő pedig stabilizálja a sisakot nagy sebességnél. Alapfelszereltség a Pinlock rendszerű NFRS (Nolan Fog Resistant System) párásodásgátló. Az X-lite X-802 3 alap-, 8 dekor- és 12 replika fényezéssel vásárolható meg.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x