HírekMotorokMotorozás

A GasGas keresi új utcai nagykövetét

GasGas SM 700 street nagykövet 2023Készen állsz arra, hogy Ga Gas street nagykövet legyél? Miután 2022-ben az SM 700-as motor bevezetésével megtették első lépést az utcai motorozás felé, a GasGas most keres valakit, akit egy vadonatúj, személyre szabott motorral – természetesen egy SM 700-assal -, egy tartalék alkatrészköltségvetéssel, néhány menő, egyedi GasGas bőrruhával, valamint exkluzív meghívásokkal a GasGas rendezvényeire képviselné amárkát. Jól hangzik?

Úgy gondolod, hogy te vagy a megfelelő személy a feladatra? Nos, egy olyan emberre van szükség, aki ugyanolyan szenvedélyesen szereti a motorozást, mint azok akik készítik őket. Valakiolyat keresnek, aki képes filmezni és tartalmat készíteni az SM 700-zal a garantált jó szórakozásról. Ha te vagy az, akkor készülj fel, indítsd be a kamerát, és mutasd meg a képességeidet és kreativitásodat.

Olyasvalakit keresnek, aki szereti az utcai motorozást és mindazt, amit az jelent. Aki élvezi a két keréken töltött jó időt (minden motoros nap jobb, mint egy jó nap a munkahelyen, nem igaz?), és legfőképpen szenvedélyesen szeretné rögzíteni és megosztani egyedi és szórakoztató élményeit. Olyasvalakit keresnek, aki szuper lelkes, tele van energiával, és van bátorsága a saját útját járni.

Legyen még csak feltörekvő, vagy esetleg már befutott tartalomkészítő, a cégnek pontosan ez kell. Olyan egyperces videót keresnek, amely valóban megragadja a nézők figyelmét. Ez az a fajta tartalom, amelyet attól a szerencsés személytől várunk, aki megkapja a fantasztikus SM 700-at.

Mondd el, ki vagy, mit jelent számodra a GasGas, és adj ízelítőt az ötleteidből a lehető legkreatívabb módon, miközben megmutatod a motorozási képességeidet. És ki tudja, lehet, hogy néhány héten belül téged hívnak fel.

Szóval, úgy gondolod, hogy megvan benned az, ami ahhoz kell, hogy az SM 700 nagykövete legyél? Ha igen, akkor kattints erre a linkre az összes lényeges részletért és a regisztrációhoz, majd töltsd fel a tartalmaidat a csatornáidra a #GASGASStreetAmbassador hashtag használatával, és talán, de csak talán, egy SM 700-as már úton van hozzád nagyon-nagyon hamarosan!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Látogass el most a weboldalra, és lépj egy lépéssel közelebb ahhoz, hogy te is #gasgas street nagykövet legyél!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük