fbpx

Nyerj jegyet a 2010-es Budapest MotorFesztiválra!

MOTOROS uj 2A tavaszi szezon első és legjelentősebb motoros eseménye ebben az évben új arcát mutatja meg.

A mostantól Budapest Motor Fesztivál néven megrendezett kiállítás idén március 19-21 között bemutatókkal, versenyekkel színesített motoros revüként várja a motorosokat a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Idén új helyszínen, a frissen felújított, hatalmas és modern “G” pavilonban láthatóak majd a motorkerékpárok, míg ezzel egyidőben a már jól ismert “A” pavilonban a Tuning Show 2010 nevű rendezvény kap helyet.

A korábbi évek tapasztalatai alapjána rendező új koncepciója lehetővé teszi, hogy a magyarországi motormárkák legtöbbje megjelenhessen, valamint a kiegészítő felszerelések, alkatrészek bemutatkozása teljes körű legyen. Ez is biztosítja, hogy a szezon nyitóeseményeként a megszokott magas színvonalú rendezvény várja a látogatókat.

 

Fesztiválhangulatot varázsolnak a pavilonba és az azt körülölelő szabad területekre is. A kísérő bemutatók, a programok, koncertek sokszínűsége, a gyönyörű lányok még izgalmasabbá teszik a rendezvényt.

Rengeteg kép a 2009-es kiállításról a galériában!Ha te is szeretnéd megnézni, hogy mit kínálnak idén az importőrök és a motorkereskedések, és a Csajokamotoron.hu csapatával és tagjaival is szívesen találkoznál személyesen, most megnyerheted a belépőjegyed. Azok között, akik március 15-ig megírják nekünk “Budapest Motor fesztivál játék” tárggyal, hogy ki nyitotta meg tavaly a Budapest Motor Kiállítást, 20 darab belépőt sorsolunk ki a március 19-21. között a Hungexpón megrendezett eseményre. A jegyeket postán küldjük el, ezért kérjük a válasz mellé a teljes nevet és a címet is írjátok meg!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x