EseményekMotorkiállítás

71. EICMA – Fókuszban a nők

eicma 2013 1 49Nemcsak a plakáton emlékeztek meg az egyre növekvő számú motoros nőről, hanem a hétvége prograimjaiban is jelentős szerep jut a gyengébbik nemnek.

 

Hivatalosan már kedden megnyitott akapuit az olasz motorkiállítás, a 71. EICMA Milánóban a Rho kiálítási városban. Az első két szakmai nap után csütörtöktől már a nagyközönség is megtekintheti mindazt a sok csodát, amit az újságírók már jó előre beharangoztak.

Idén 130 000 m2 fedett és szabadtéri területen 38 országból összesen 1408 márka mutatja be újdonságait a következő szezonra. A hat pavilonban a kétkerekű szektor minden szegmense megtalálható a motorkerékpároktól a kiegészítőkön keresztül a ruházatig.

A szokásos bemutatókon kívül nagy hangsúlyt fektettek idén a szervezők a biztonságos motorozásra, és a környezettudatosságra, így a hybrid- és elektromos motorkerékpárok világába is betekintést nyerhet, aki ellátogat Milánóba ezen a hétvégén.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nem véletlen, hogy az olasz nagyváros a divat egyik fővárosa: a rendezvénnyel egyidőben harmadik alkalommal zajlik a Fashion Bike Week, ami arról szól, hogy a város különböző részein az EICMÁ-hoz kapcsolódóan divatbemutatókat tartanak, amivel a motorozást és a kiállítást népszerűsítik azoknak, akik fogékonyak az ilyen megmozdulásokra.

Az EICMA Custom keretein belül ismét rengeteg épített motorcsodát láthat a nagyérdemű. A rendezvény különlegesége a Lady Custom Bike Contest, amelyet kizárólag hölgyek, és az ő épített motorkerékpárjaik számára szerveztek meg. Idén már három válogatón bizonyíthattak a csajok, és ezen a hétvégén kiderül, hogy melyikük lsz a legjobb. 

Természetesen minden nagyobb motorkerékpármárka is képviselteti magát, de egy cikk keretein belül lehetetlen bemutatni minden újdonságot. Egyenlőre érjük be a kiállítás képeivel!eicma 2013 1 12eicma 2013 1 26eicma 2013 1 37eicma 2013 1 59eicma 2013 1 63eicma 2013 1 87eicma 2013 1 99eicma 2013 1 104

lady-custom-bike-contest

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük