fbpx
HírekMotorokMotorozás

6+1 népszerű motor akkumulátor márka

Népszerű motor akkumulátor márkákAhhoz hogy a motoros szezonunkat biztonságosan elkezdhetjük, fontos, hogy motorkerékpárunk kellőképpen fel legyen készítve az idei évre is.

Sokszor a felkészítés során szembesülünk azzal, hogy nehézkesen indul be a gépünk. A több hónapos állás során a motor akkumulátorának feltöltése illetve előzetes karbantartása elengedhetetlen. Érdemes ilyenkor már a használat előtt pár nappal elvégezni a szükséges töltést, hogy ne akkor érjen minket egy esetleges kellemetlen meglepetés, amikor az idei első utunkra indulnánk.

Gyengébb minőségű akkumulátorok esetén előfordulhat, hogy rendszertelen használat és töltés miatt idő előtt elhasználódik az akku, így kezdhetjük is azzal a szezont, hogy egy új megbízható akkumulátort keresünk a motorunkba.

Következzen 6+1 olyan akku márka, amelyek népszerűek a motorosok körében, és széleskörű hazai forgalmazásban kaphatóak

JP Motor motor akkumulátorok

A JP Motor termékei az alsó árszegmensbe tartoznak, ezért az árérzékeny vásárlók népszerű márkája. Az olcsó ár a rövidebb élettartamot is jelenti sajnos.

Amennyiben hosszútávra tervezel az akku vásárlásánál, akkor érdemes egy kicsit prémium szegmensben is körülnézni, ugyanis 1-2 szezon után elképzelhető újbóli cserére szorul majd.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az akkumulátor maga Kínából származik, és hazai forgalmazásban a Jász Plasztik Kft forgalmazza.

Landport motor akkumulátorok

Landport vagy sokak által csak LP-nek ismert márka ár/érték arányban kiváló választás. Csak picivel drágább a JP MOTO-hoz képest, minőségben viszont hozzá képest kimagasló.

Ezek a Hollandiában készült akkuk a középkategória népszerű termékei.

Banner Bike Bull motor akkumulátorok

Az osztrák Banner márka Európa szerte népszerű és közkedvelt brand. A neve miatt inkább a prémuim szegmensbe pozícionálná a legtöbb ember, azonban ez szintén a középmezőny népszerű versenyzője. Árban egy kicsit itt is ugrunk, azonban minőségben hasonlót képvisel a Landport termékcsaládjához.

 

Nincs még vége, lapozz!

5 1 vote
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x