Hírek

2019-ben ezt gondoljátok a Csajokamotoron.hu-ról

csajokamotoron 2019 kerdoivMárcius 15 volt a határideje a kérdőívünknek, amiben a véleményeteket kértük a Csajokamotoron.hu oldalról. Az is kiderül, hogy a 301 kitöltő közül ki az a 3 szerencsés, aki az 5000 Ft-os vásárlási utalványt nyerte.

Sok minden változott a legutóbbi kérdőívünk óta, ezért is volt szükség rá, hogy ismét megkérdezzük az olvasókat. Változott a gazdasági helyzet, és többek között a csajok a motoron oldalnak is köszönhetően változott a nők hozzáállása is a motorozáshoz.

Ahogy az amerikai elemzésből is kiderült, a nők száma a motorosok között csaknem 20%-kal nőtt az elmúlt időszakban. Ilyen magyar adattal egyelőre nem tudok szolgálni, de elég beszédes az is, hogy a válaszadóink 54,5%-a kevesebb, mint egy éve motorozik. Bár ez nem reprezentatív felmérés, ebből a számból azért nyugodtan következtethetünk arra, hogy ugrásszerűen megnő a női motorosok száma Magyarországon is.

Ami számunkra fontos információ volt, és a saját tapasztalatainkat is megerősítette, hogy a válaszadóink nagy része, az összes válaszadó 71,1% közösségi oldalon (ez nyilván elsősorban a Facebookot jelenti) találkozott először a Csajokamotoron.hu oldallal. Ezt követik a keresőkből érkező új olvasók (56,8%), majd a rendezvények (40%), ami nem csoda, hiszen az utóbbi időben nem voltunk nagy rendezvényeken mióta a motorkiállítás elmaradt.

kerdoiv 2019 lakhelyArra a kérdésre, hogy “Milyen problémára kerestél megoldást, amikor rátaláltál a Csajokamotoron.hu-ra?” a válaszok a következőképpen alakultak: Az összes válaszadó 67,1%-a motoros társakat keresett, mikor megtalált minket. 53,2% motoros csajos képeket keresett – ez az eredmény csak azért furcsa, mert a válaszadók 96%-a nő. De persze megerőséítésként mindig jó lehet vagány motoros nőket nézegetni. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A válaszadók 52,2%-a motoros iskolát keresett, mikor ránk bukkant, és csak ezután jönnek azok, akik motoros programokról kerestek információt (49%) és akik női motoros ruhára vadásztak a neten (46%), mikor eléjük kerül ez az oldal.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük