fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
CsajokKiemeltTetkó a csajokon

2010 legjobb deréktetoválása

barbocaSzoros volt a verseny a deréktetooválások versenyében, de végül jó helyre kerülnek az értékes ajándékok.

Az utolsó pillanatban egy értékes ajándékkal bővült az idei tetkóverseny utolós fordulója. A Moto.hu jóvoltából a legtöbb szavazattal rendelkező deréktetoválás tulajdonosa a többi nyereménye mellett egy női motoros thermokabátot is nyert. Az értékes nyeremény igencsak megmozgatta a fórumozókat, már-már élet-halál harc kezdődött az első helyért.

Végül szoros küzdelemben Barbóca vitte el az első helyezettnek járó díjakat. Ezúttal azonban a második és a harmadik helyezett sem távozott üres kézzel, Birge a második és Mirót a harmadik helyezettek egy-egy 10%-os állandó kedvezménykártyát nyertek a Moto.hu áruházába.

Még több kép a galériában!Ismét érdemes volt szavazni, hiszen a szavazók közül is nyertek ketten: a 10%-os Moto.hu kedvezménykártya kártya Nes-é lett, a CsaM-os kendőt pedig Lombardo nyerte.

A Deréktetoválások versenyének nyereményeit a következő cégek ajánlották fel:

  • Moto.hu Speed-X női termokabát az első helyezettnek, 3 db 10%-os állandó törzsvásárlói kártya a 2.,3. helyezettnek és egy szavazónak
  • Hippsy Tattoo derékmelegítő
  • Csajokamotoron.hu 10 000 Ft értékű ajándékcsomag
  • Wild magazin 10 000 Ft értékű webáruház utalvány
  • Excipial: 5000 Ft értékű ajándékcsomag

A nyerteseket privát üzenetben értesítettük.

5 1 vote
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x