fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Zsebmotor vagy utazóbőrönd? – Modobag, a forradalmi újítás

modobagr02Aki utazott repülővel, hajóval, vonattal, az tudja, hogy egy-egy átszállás vagy a szállásra való eljutás nem mindig egyszerű. Ez igazán meglepő újdonság azonban mindezt egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi.

Csomagjaink cipelése olykor elég fárasztó feladat és órákat gyalogolni sem mindenkinek pihentető. A Modobag egyszerre oldja meg mindkét problémát. Sőt, még egyéb funkciókkal is bír.

A forradalmi kis találmány nem más, mint egy négy keréken guruló, motorizált, könnyen irányítható bőrönd, mely 32 literes csomagtérrel rendelkezik és akár egy 118 kilogramm súlyú utassal a „nyergében” is vígan száguld.

Az új innováció egy chicago-i vállalkozó és notórius utazó fejéből pattant ki. Kevin O’Donell ötlete akkor jött, amikor egy repülőtéren a gyerekei felpattantak az utazóbőröndre, és úgy húzta őket. A felismerés ekkor csapta fejbe, „Miért ne lehetne meglovagolni a csomagjainkat, és így gyorsabban, stresszmentesebben eljutni A-ból B-be?”

Egyik motoros barátjával, Boyd Bruner-el együtt dolgozta ki azt az elképzelést, mely az utazást még praktikusabbá és szórakoztatóvá teheti. A kis elektromos meghajtású járgány egy töltéssel majdnem 10 kilométer megtételére képes, miközben végsebessége közel 13 km/h.

A könnyű szerkezetet könnyen lehet átalakítani bőröndből mini motorrá, melyen két USB csatlakozó is található, így telefont és egyéb eszközöket is lehet róla tölteni. Aki sokat utazik tömegközlekedéssel és viszonylag kevés cuccal, annak igazi felüdülés a Modobag nyújtotta szolgáltatás. Ezen a linken található videón akcióban is megnézheted, hogy mit tud a Modobag.

modobagr01modobagr01modobagr01

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x