HírekKultúraMotoros film

Mayans MC – Edward James Olmos lesz az egyik főszereplő!

sons of anarchy edward james olmosSons of Anarchy-jelentés: a Mayans MC-ről szóló külön szériában Edward James Olmos fogja játszani az egyik főszerepet – jött az első információk egyike az új spinoffról.

Nagyon várják a rajongók a Mayans MC-re kiélezve is a történéseket, az akciót, a drámát, ami jellemzi Kurt Sutter alkotásait, szóval várhatóan itt is lesz fegyverropogás, motoros üldözés, szerelem, őrület…

Edward James Olmos-t a Csillagközi rombolóból, a Miami Vice-ból, a Dexterből ismerhetjük. Nos, az arca mindenesetre megvan az egyik főszerephez, hiszen tényleg kemény vonásokkal rendelkezik. És ha csúnyán néz, hú!

Olmos – a filmben Felipe Reyes – olyan személyiséget alakít, aki talán úgy jellemezhető a legjobban, hogy Jax és Clay keveréke. Több fia van, akiket próbál a helyes útra terelni, küzd a bűnözés ellen a mexikói határ közelében. Reyes, a korábbi mexikói pátriárka, most csak árnyéka önmagának. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egyelőre ennyi információt csepegtettek Olmos karakteréről, ugyanakkor biztosan találkozni fogunk néhány régi SAMCRO-arccal is a sorozatban!

Forrás: film.tv

Fotó: ScreenCrush

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük