CsajokKiemeltNői motoros nap

Világszerte többezer nő várja a 17. Nemzetközi Női Motoros Napot

17. Nemzetközi Női motoros Nap 2023 Csak HajtsA Nemzetközi Női Motoros Nap nemcsak egy motorozás – ez egy mozgalom! A nemzetközi, szinkroniált akció a közös szenvedélyt és a motorozás női rajongóit egyesíti 2023 május 6-án, szombaton.

A női motorkerékpárosok és motorsportolók hihetetlen bajtársiassággal teli napra készülnek egy szinkronizált akció keretében a 17. alkalommal megrendezésre kerülő International Female Ride Day® (IFRD) elnevezésű nemzetközi női motoros napra. Május 6-án, szombaton a globális “just ride” nap a női motorosok szellemiségét ünnepli, és reflektorfénybe állítja a motorozó nőket. Ez a nap mindenütt izgalmas nap lesz a nők számára!

Az IFRD egy inspiráló mozgalom, amelyet azért hoztak létre, hogy összehozza a női motorosokat az élet minden területéről, hogy megünnepelje és növelje a női egyenjogúságot és a közös szolidaritást a motorsportban, a motorkerékpározásban és a motorsportokban részt vevő nők között. Az IFRD platform kiemeli és népszerűsíti résztvevőit, akik ugyanúgy élvezik a más hasonló gondolkodású egyénekkel való kapcsolatot. Akár egyedül, akár csoportosan, strukturált eseményeken vagy hétvégi ünnepségeken, az IFRD a világ 120 országában kerül megrendezésre.

Az IFRD “just ride” felhívása arra ösztönzi a női motorosokat, hogy menjenek ki és legyenek láthatóak. A részvétellel a nők első kézből mutatják be, hogy milyen nagyszámú nő motorozik, miközben lebontják a női motorosokról alkotott sztereotípiákat és előítéleteket. Az IFRD lehetőséget biztosít minden korú, hátterű és képességű nő számára, hogy találkozzanak és ünnepeljék közös szenvedélyüket.

Egy nap csak nekünk! Női motoros nap

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

“A motorkerékpárral vagy motorsportjárművel való közlekedés olyan felemelő élmény, amely a legjobb énünket hozhatja ki belőlünk. Az IFRD platformot biztosít a női motorosoknak az elismerésre és támogatásra. Remélem, hogy együtt továbbra is egy olyan befogadó közösséget hozunk létre, amely az élet minden területéről ünnepli a női motorozás rajongóit, és még több nőt ösztönöz arra, hogy bekapcsolódjon a tevékenységbe – hogy félelem és ítélkezés nélkül élvezze az élményt” – mondja Vicki Gray, alapító.

Az IFRD melléktémája, a “Focus-Female-Forward”, amelyet először 2021-ben vezettek be, 2023-ban továbbra is a középpontban marad. Ennek a kezdeményezésnek a célja, hogy a nők továbbra is az élvonalban maradjanak, miközben a motorkerékpár- és motorsport-ipar minden aspektusának női egyenjogúságát igyekszik előmozdítani.

Ezen az IFRD-n kérjük, mutassa meg támogatását, és készüljön fel a barátság, a szenvedély és a teljesítmény hihetetlen utazására a 17. kiadásra.

A Nemzetközi Női Motoros Napról®

A International Female Ride Day® egy globálisan szinkronizált motoros nők és a motorsportot kedvelő nők számára szervezett motoros nap. A résztvevők által “mozgalomként” emlegetett “Just Ride!” felhívás arra kéri a nőket, hogy minden év májusának első szombatján üljenek motorkerékpárra. A 2007-ben Vicki Gray – motoros, közúti és versenyoktató – által létrehozott kezdeményezés célja, hogy bemutassa és kiemelje a motorozással kapcsolatos tevékenységet élvező sokféle nőt. Küldetése – több más mellett – a nők tudatosságának és egyenlőségének növelése világszerte a motorsport minden formája terén. Az IFRD egyúttal más nőket is arra ösztönöz, hogy kezdjék el ezt a tevékenységet. Az eseményt a MOTORESS® égisze alatt irányítják.

Az IFRD partnerei a következők: Polaris Inc.; Indian Motorcycle; Can-Am BRP.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT LÁTOGASSON EL A KÖVETKEZŐ WEBOLDALRA:

International Female Ride Day® Online | International Female Ride Day® on Facebook
A közösségi platformokon kövesd a hashtageket: #internationalfemalerideday #FocusFemaleForward #ifrd2023 #ifrd

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük