fbpx

Világjárók mesélnek Bécsben, legyél te az egyik!

Méreg Attila Világjárók Klubja Bécs

Sok utazásom volt már: zarándok élmények, világkörüli út, stoppos kalandok, önkénteskedés. Felnőtt fejjel kezdtem tágítani a komfortzónámat és a világot igazán megismerni.

Méreg Attila vagyok, a Világjárók klubja Bécs alapítója

Egy alkalommal 5300 kilométert zarándokoltam egy nagy táskával a hátamon az Európát behálózó Szent Jakab Zarándokúton. Imádtam vadkempingezni, a természet ritmusával élni, napfelkeltekor szedni a sátorfámat és naplementekor felverni a sátramat.

Több helyen voltam önkéntes, például Spanyolországban, mint zarándokszálló mester, Erdélyben Böjte Csaba egyik gyermekotthonában és ugyanúgy Erdélyben a Caritas egyik idősek otthonában.

Imádtam stoppolni Amerikában, Új-zélandon és természetesen Európában is. Rengeteg izgalmas, különleges, nagyon kedves embert ismertem meg a stoppolásaim alatt.

Olvass még motoros túrákról!

Sok helyen jártam és megszerettem az utazást. Akad még bőven felfedezésre váró természeti csoda, kultúra, ország! Bízom benne sok minden adatik még nekem az életben, tanulhatok rengeteg újat majd az újabb kalandokból és a korábbi élményeket meg építem folyamatosan be az életembe!

Miután visszatértem fixen Bécsbe, a Világjárók Klubja Bécs esemény sorozatot emiatt indítottam el Bécsben, hogy össze hozzam az utazást szerető embereket. Sok utazót megismertem már és mindenkinek van egy jó története, megosztható tapasztalata, akkor azt miért tartanánk meg csak magunknak egy beszélgetésben, adjuk át az információkat minél több embernek.

Legutolsó nyomtatott interjú velem

Legnagyobb sikereim:

Olyan közösséget szeretnék építeni, ahová szívesen jönnek a hasonszőrű emberek. Az előadások Bécsben zajlanak, de a youtube csatornára is kerülnek fel részletek vagy akár teljes előadások, rövidebb videók amikben az előadásokat tartó utazókat mutatom be.

Sajnos a koronavírus miatt az előadások pihentek, de addig próbáltam sok izgalmas tartalmat hozni az online felületekre. Tájékoztatás és utazás, ezekkel foglalkozom. Próbálom Ausztria szép helyeit beutazni és mellette az itt élő érdekes civileket bemutatni, de az utazás minden témája elő-előkerül a csatornán.

Karantén interjúknak indult ez az új sorozat, mert otthon kellett maradnunk, így csak online tudtunk kommunikálni. Ha már karantén volt, próbáltam motiváló, különleges emberekkel és szakemberekkel beszélgetéseket csinálni.

Most, hogy jobb a szituáció, helyzetjelentő videókat szerkesztek és előadásokat is tudok szervezni.

Bon voyage – klasszikus, Buen Camino – Jó utat, ahogy a peregrino-k, alias zarándokok köszönnek egymásnak az El Camino-n, Széles utat mindenkinek – ezt a motorosnak nem kell magyarázni…

mereg attiila vilagjarok klubja becs 2 mereg attiila vilagjarok klubja becs 4 mereg attiila vilagjarok klubja becs 8 mereg attiila vilagjarok klubja becs 3 mereg attiila vilagjarok klubja becs 10 mereg attiila vilagjarok klubja becs 5 mereg attiila vilagjarok klubja becs 7 mereg attiila vilagjarok klubja becs 1 mereg attiila vilagjarok klubja becs 6 mereg attiila vilagjarok klubja becs 9

 

Nagyon örülnénk, ha bővülne a leendő motoros utazások témájában előadást tartók listája! Ha van tapasztalatod előadás megtartásban és szívesen mesélnél Bécsben valamelyik utazásodról, keress bátran a [email protected]com e-mail címen!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x