HírekMotorokMotorozás

Világbajnokokkal és sztárszínészekkel kezdték a tanévet a Pető Intézetes gyerekek

 

negy kerekrol ket kerekre 2017 6Idén 7. alkalommal került megrendezésre a Négy kerékről két kerékre elnevezésű jótékonysági motoros rendezvény, mely keretein belül majdnem 100 mozgássérült gyereket vittek „vad motorosok” Budapest utcáira motorozni.

 

A nagyszabású motoros felvonuláson: Búza Sándor – műsorvezető, Gianni – televíziós műsorvezető, Harsányi Levente-színész, műsorvezető, Kovács KOKO István-világbajnok ökölvívó, Sebestyén Péter –gyorsasági motorversenyző, Semmi-Kiss Tünde – modell, motorversenyző, Szabó Győző – színművész, Talmácsi Gábor – világbajnok motorversenyző és Tóth Roland – színművész vett részt közel 100 motoros társukkal, hogy igazán jól kezdődjön a tanév a kisdiákoknak.

– Fantasztikus érzés látni, a felhőtlen boldogságot a gyerekek arcán, ahogy szinte szaladnak a motorok felé, mindegyikük megtalálva saját magának a legmegfelelőbb helyet a vasparipák ülésén. Jó látni, hogy évről – évre mennyivel felszabadultabban tudják élvezni a motorozást a mozgásukban korlátozott kisgyerekek is. – mondta Császár Claudia a rendezvény kitalálója és főszervezője.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Budapest Tuk-Tuk jóvoltából már az összes olyan mozgáskorlátozott gyerek motoron kezdheti a tanévet, aki vágyik kipróbálni ezt az extrém sportot.
A BRFK motoros szakosztályának köszönhetően az évnyitó motoroztatás teljes biztonságban zajlott idén is Budapest utcáin, a Groupama Biztosító az összes résztvevő biztonságos közúti közlekedését biztosította, a Mentőmotor Alapítvány szolgálatait idén sem kellett igénybe venni, de jelenlétükkel emelték a rendezvény színvonalát.

Az intézeten belül maradt gyerekeket a Honda-Safety Hungary vezetéstechnikai szimulátoraival illetve a Hungaroring-Miniring kézműves játékaival szórakoztatták a szervezők.

negy kerekrol ket kerekre 2017 5negy kerekrol ket kerekre 2017 5negy kerekrol ket kerekre 2017 5negy kerekrol ket kerekre 2017 5negy kerekrol ket kerekre 2017 5

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük