fbpx

Utolsó útjára kísérik a múlt vasárnapi motoros baleset halálos áldozatát

Varga Zsolesz temetése Országutak Lordjai Motoros Baráti Kör Sopron

2021. Október 14-én a soproni Balfi úti temetőben kísérik utolsó útjára az Országutak Lordjai MBK motoros balesetben elhunyt elnökét.

Mindannyiunkat megrázott a hír, hogy múlt vasárnap elhunyt egy motoros a Fertőszentmiklósnál történt közlekedési balesetben. Nem sokkal később kiderült, hogy a Csajok a motoron közösség egyik tagjának párja, Varga Zsolt volt az áldozat. Zsolesz az Országutak Lordjai Motoros Baráti Kör elnöke volt.

“Közúti közlekedési baleset történt a 85-ös számú főút 58. kilométerszelvényében, Fertőszentmiklós térségében, 2021. október 3-án 14 óra 18 perckor. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi és egy motorkerékpár – eddig tisztázatlan okból és körülmények között – összeütközött.

A sérültért mentőhelikopter érkezett, ezért az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett halad. A baleset során a motoros 45 éves harkai férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autó sofőrje könnyebben megsérült.” – írta a Sopron Média vasárnap Facebook oldalán.

Mostanra már a temetés időpontja is megvan, 2021, október 14-én kísérik utolsó útjára Zsoleszt a sportoni Balfi úti temetőben. Mivel urnás temetés lesz, a gyászolóktól azt kéri a család, hogy csak egy szál virággal érkezzenek.

 

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x