fbpx

Új abroncsok a modern terepmotorokhoz

dunlop trailmax 1Kivételes nedves tapadás, kategóriájában kiemelkedő irányíthatóság terepen és kimagasló futásteljesítmény. Ezt tudja az új terepgumi.

A Dunlop, a világ egyik vezető motorkerékpár-abroncs gyártója bejelentette a TrailSmart abroncs bevezetését, melyet a modern terepmotorok és azon motorosok számára terveztek, akik magukénak érzik a Dunlop „Forever forward” márkaüzenetét. Az új abroncsok országúton is és terepen is remekül irányíthatók, különlegesen jók a száraz és nedves tapadási tulajdonságai, emellett lenyűgöző futásteljesítménnyel büszkélkedhetnek.

A Dunlop Trailmax TR91 abroncsának sikerére építő TrailSmart olyan teljesítmény jellemzőket kínál, melyek igazodnak a terepmotorosok folyamatosan változó életstílusához. Egy mai terepmotoros a múlt idők remek terepmotorainak teljesítményén túl teljes körű képességeket és kényelmet is elvár a hosszú utakhoz. A kényelem modern vívmányait is igénylik, miközben folyton a következő kaland felé száguldanak.

A kiváló nedves tapadást az új, magas szilikatartalmú futókeverék és az abroncsok koszekáns „keresztárkos” futómintázata, míg a száraz tapadást az optimalizált futófelület/mintaárok arány biztosítják. Magasabb mintaárok-arányának és a mintaárkok optimalizált szögeinek köszönhetően a TrailSmart abroncsok ezenkívül terepen is kimagasló teljesítményt nyújtanak.

Az abroncs emellett számos, a kopást és a futásteljesítményt javító jellemzővel is rendelkezik, mint például az optimális mintaeloszlás, a blokk kiegyensúlyozott merevsége és a mintaárkok optimalizált szélessége, melyek átlagosan 14%-kal növelik a futásteljesítményt.

„Rendkívüli örömmel tölt el, hogy bejelenthetjük a Dunlop TrailSmart abroncsok bevezetését. Mivel a Dunlop motorosok továbbra is a kalandot keresik életstílusuk meghatározó eleme, hogy mindig többre és többre vágynak, ezek az abroncsok 90/10 százalékos arányban kínálnak országúti és terepviszonyokhoz ideális képességeket,
ezzel egy időben megnövelt futásteljesítményt és rendkívüli nedves és száraz tapadást is” – mondta Andy Marfleet, az EMEA régió motorkerékpár részlegének marketing igazgatója.dunlop trailmax 2dunlop trailmax 3dunlop trailmax 4

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x