Hírek

Team Toth nyílt nap a Max-Citynél

Annak ellenére, hogy számos motoros eseményt szerveztek a hét végén országszerte, szép számmal érkeztek rajongók Törökbálintra a Max-City parkolójába, ahol a Team Toth Racing mutatkozott be 2009-es designjával a hazai közönség előtt.

Rendkívül sikeres volt a Team Toth Racing hazai bemutatkozása a Max-City parkolójában a hétvégén. Nem csak az első magyar MotoGP csapat vadonatúj kamionját vehették birtokba az érdeklődők, de személyesen beszélgethettek, és fényképezkedhettek a két 250-es pilótával, Tóth Imivel és Mattia Pasinivel. A két fiú készségesen állt az újságírók és a tévéstábok rendelkezésére, és a rajongók kérdéseire is szívesen válaszoltak.

Jó hír a szurkolóknak, hogy a 2009-es szezontól a MAXCity lakberendezési áruház az egyedülálló módon 8 éve a legrangosabb MotoGP világbajnok sorozatban résztvevő magyar csapat, a Racing Team Toth (két versenyzője, Tóth Imre és Mattia Pasini) fő támogatója is. Az itthon és külföldön egyaránt igen népszerű csapat a május 24-i hétvégén teljes létszámmal – hospitality, verseny kamion és természetesen a gyári RSA verseny motorok – vonult fel az áruház parkolójában.

A vendégek megcsodálhatták Imi gyári Apriliáját is, amivel Le Mans-ban a kilencedik helyen végzett, és újabb hét világbajnoki pontot gyűjtött. A versenymotor mellett a Mille Motor kft. is kiállította legnépszerűbb Aprilia motorjait, amelyekre fel is ülhettek az érdeklődők.

A Max City parkolójában megszervezett rendezvénynek vasárnap este hét órakor lett vége. Innen a két kamion rögtön az olaszországi Mugelloba indult, ahol a hét végén rendezik a Gyorsasági Világbajnokság idei, ötödik futamát, amelyet élőben követhetünk figyelemmel a motogptv.hu weboldalon.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük