fbpx

Szombaton irány a ring! – Suzuki ORFK-OBB Motofest

10 nemzetkozi noi motoros nap 102Az Országos Rendőr – Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és a Groupama Tanpálya közös szervezésében kerül megrendezésre 2016. május 14-én, szombaton 07:30 órás kapunyitással a MOTOFEST 2016 a Hungaroring versenypályán.

A napi program nem csupán a már megszokott pályamotorozásra biztosít lehetőséget, amely ezen a napon díjmentes, hanem a látogatók megismerkedhetnek motorkereskedők és forgalmazók termékeivel. Egyben remek családi élményprogram szórakoztató gyerek és családi programokkal.

Ezen a napon ingyen kipróbálhatod a 30 éves Hungaroring versenypályáját két keréken, A motorozás előregisztrációhoz kötött!

 

A motoros futamok alatt számos – a családok számára is érdekes – program várja látogatókat. Lesz kaszkadőr bemutató, gyerekprogramok, kerékpáros/kisautós pálya, rendőrmotor bemutató, stb.

 

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel vátnak.

Suzuki OBB motofest 1Suzuki OBB motofest 2

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x