EseményekMotorverseny

Speedladies Cup zárófutam a PannóniaRingen

Zsófi: 2014. utolsó fordulója nélkülem

Amikor megkaptam a vizsgaértesítőt, megállt bennem az ütő: az időpont 2014.10.04. 12:00. Teljesen esélytelen, hogy a 14:30-as rajtot elérjem a 307 km-rel távolabbi Pannoniaringen. De a sikeres vizsga most mindennél fontosabb, mese nincs.

Hajnival lélekben a pályán voltam és mint utólag kiderült, nem hiába: irigylésre méltó köridőkkel a második helyezettként ért célba. Most nem a futamgyőzelem volt a fő szempont, hanem az összesített pontállásban a bajnoki cím megvédése, amit így gyönyörűen abszolvált, ezúton is szeretettel gratulálok neki.

Év végi összesítést tekintve ezzel, hogy kihagyni kényszerültem az utolsó megmérettetést, 2. helyről a 4.-re csúsztam vissza, azonban ebben a versenysorozatban az első 5 helyezett kap kupát, így nagy izgalommal várjuk a díjkiosztó ünnepséget, ami novemberben egy osztrák hotelben kerül megrendezésre.

Az idei szezon ismét felejthetetlenre sikerült, amiért köszönettel tartozok: Gyuricza Péternek, szponzorainknak, Koncsek Hajninak, Bérczi Janinak, Deák Gabesznak, és a családomnak, akik 2014-ben a legnagyobb támaszt nyújtották számomra, gyakran emberfeletti hozzáállást tanúsítva irányomba. Szeretlek Titeket nagyon, jövőre folyt.köv.!

 speedladies cup zaro pannonia ring 2014 1speedladies cup zaro pannonia ring 2014 2speedladies cup zaro pannonia ring 2014 3speedladies cup zaro pannonia ring 2014 4speedladies cup zaro pannonia ring 2014 5

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük