HírekKultúraMotoros zene

Motoros zene, motoros nő

Sasha MullinsSasha Mullins, az amerikai country énekesnő tíz éve kezdett motorozni. Mindig is Harley-Davidsont szeretett volna. Első motorja, amit a mai napig nyúz egy Sportster, amit Tigerlily-nek vagyis Tigrisliliomnak hív.

A 152 cm magas hölgy mára celebnek számít az amerikai motorosok körében. Eleinte fotográfus és újságíró volt, aki jelentős rajongótábort gyűjtött maga köré. Miután megvette a motorját, minden megváltozott. Ismert író lett, szerepelt a Discovery Channel Motorcycle Women című műsorában, és egycsapásra híres lett. Sorban hívták a különböző rendezvényekre, ahol egyre közelebbi betekintést kapott a motoros kultúrába. Mára utazó nagykövetnek tekinti magát, aki példát mutat az összes motorozni vágyó nőnek.

 

Amellett, hogy motoros rutinját New York Cityben, a városi dugóban szerezte, igyekezett könyvekből és vezetéstechnikai kurzusok segítségével fejleszteni tudását. Az évek során a Tigerlily is átalakult. A gyári forma helyett mára klasszikus chopper kinézete lett: hosszú első villát és új fényezést is kapott, valamint a hosszabb túrákra szélvédőt és bukócsövet is. Sasha egyelőre nem szeretne megválni tőle, bár ha megengedhetné magának, több motor is állna a garázsában.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az elmúlt években két könyvet is írt motoros élményeiről, és rengeteg inspirációt kap az utazások során az új dalokhoz. Szeptemberben jelent meg legújabb szerzeménye, a „2 Wheels Move the Soul” című szám, amelyet Trevor Finlay blues zenésszel együtt szereztek. Ez a rockos nóta is rajta lesz a tervek szerint 2010-ben megjelenő nagylemezen, a másik, 2009 májusában “Ridelicious” címen megjelenő dallal együtt. Mindkét szám letölthető az internetről mindössze egy dollárért.

2848376537 1pd538088sasha1803gitarasasha2wheelssasha tigerlily2

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük