fbpx
Hírek

Saját honlapot kaptak az épített CB1000R modellek

cb1000r honda customs 1A Neo Sports Café modellcsalád zászlóshajójaként ismert Honda CB1000R-t Európa-szerte szívesen választják alapként a motorépítők, ezért különleges bánásmódot érdemel.

A Honda úgy határozott, hogy saját honlapot hoz létre az egyedi CB1000R-eknek, amelyeket a biarritzi Wheel & Waves fesztiválon tekinthetett meg elsőként a nagyközönség. A 12 különlegesség – „fogd és vidd” módszerrel – szabadon rangsorolható a felületen, a felhasználók pedig megoszthatják saját listájukat a Facebook™, a Twitter™ és a WhatsApp™ közösségével.

A www.hondacustoms.com címen megtekinthető alkotások között számos különlegesség van, ilyen például az Africa Twin által inspirált CRF1000 Africa Four, a magával ragadó Monkey Kong és a Freddie Spencer klasszikus CB-it idéző Alfredo.

Legyen szó bármelyikről, megéri alaposan szemügyre venni a részleteket, mert minden összetevőt tökélyre csiszoltak az alkotók.

A Honda Customs honlap angol, francia, német, olasz és spanyol nyelven egyaránt elérhető, a kedvencek képei pedig – PC-s és telefonos – háttérképként is letölthetőek.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x