HírekKultúraMotoros zene

Rod Stuart: Still The Same…

Rod Stewart Still The Same Great Rock Classics Of Our Time FrontalRod Stewart nagyszerű, igazán különleges, rockos hangja az egész világ dicséretét kiváltotta már. A “Still The Same… Great Rock Classics Of Our Time” egy hihetetlenül erős és szenvedélyes anyag, tökéletes a műfajhoz való visszatéréshez.

Rod Stewart 2006 őszén visszatér a rock and roll gyökerekhez “Still The Same… Great Rock Classics of Our Time” című új albumával, melyre nagyszerű rocknóták kerültek fel. A korong különlegessége, hogy 8 év óta ez a legendás előadó első rocklemeze. A kiadvány október 10-én lát napvilágot, s egy biztos: meglepetésekben nem lesz hiány!

A “Still The Same… Great Rock Classics of Our Time” egy vadonatúj koncepció eredménye friss hangzással, különleges hangulattal, s az énekes eddigi munkáitól önállóan, újszerű felfogásban. A korong azokat a példátlan sikert elért válogatásalbumokat követi a sorban, melyek között megtaláljuk a Grammy-díjat nyert “Great American Songbook” című gyűjteményt is. Ez utóbbi a lemezkiadás újkori történetének minden sorozateladási rekordját megdöntötte a világszerte összesen közel 15 millió értékesített példánnyal.

Rod Stewart nagyszerű, igazán különleges, rockos hangja az egész világ dicséretét kiváltotta már. A “Still The Same… Great Rock Classics Of Our Time” egy hihetetlenül erős és szenvedélyes anyag, tökéletes a műfajhoz való visszatéréshez. Az énekes remekül interpretálja minden idők legjobb dalszerzőinek slágereit, Bob Dylan (“If Not For You”), Van Morrison (“Crazy Love”), Bob Seger (“Still The Same”) vagy John Fogerty (“Have You Ever Seen The Rain”) ismert dallamait – az utóbbi egyébként az első rádiós kislemez az albumról. Stewart úgy nyúlt ezekhez a gondosan válogatott, klasszikus, óriási zenei nagyságok által szerzett dalokhoz, mintha azokat eredetileg is az ő hangjára írták volna. Különösen Bonnie Tyler “It’s a Heartache” vagy Elvin Bishop “Fooled Around and Fell in Love” című 1976-os dalánál érezhető ez.

Az új album garantáltan ismét gazdagítja majd Rod Stewart többszörös platinalemezeinek sorát, és a karácsonyi időszak legkiemelkedőbb sikertörténetévé válik… Úgy tűnik, a lemezről a kedvenc a “Have You Ever Seen the Rain” lesz, amely a legendás énekes legújabb slágere. Első eredménye, hogy ezen a héten már #1 pozícióban van a kanadai A/C rádiós chartokon. Rod Stewart tehát visszatért, s újra a rockosabb oldalát mutatja meg a rajongók legnagyobb örömére!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük