CsajokKiemeltTetkó a csajokon

Őszi és téli tetoválások: Miért éppen most érdemes bevállalni a varratokat?

Miért tetováltass télen?

Őszi és téli időszakban sokan hajlamosak lemondani a tetoválásokról, mondván, hogy a hideg időjárás miatt nem ideális időszak a bőrfelületen való művészi kifejezéseknek. Azonban, hidd el, éppen most lehet a legjobb alkalom arra, hogy új tetoválást varrass magadra!

Hadd meséljem el, miért érdemes bevállalni a téli tetoválásokat!

1. Gyorsabb gyógyulás

A hidegebb időjárás általában kevésbé párás, és a levegő is szárazabb. Ez azt jelenti, hogy a frissen készült tetoválásod gyorsabban szárad, és a gyógyulási folyamat is gyorsabb lehet. A hideg idő megakadályozza, hogy a bőröd túlzottan izzadjon vagy irritálódjon, így a tetoválásod hamarabb meggyógyulhat.

2. Kevesebb napsugárzás

Az őszi és téli hónapokban a nap kevésbé erős, és kevesebb időt töltünk a napon. Ez fontos szempont lehet a tetoválások szempontjából, mivel a napfény károsíthatja a friss tetoválásokat. Tehát, ha most tetováltatsz, kevésbé kell aggódnod a napfény által okozott lehetséges károsodások miatt.

3. Stílusos rétegek

Az őszi és téli divathoz általában réteges öltözködés tartozik. Ez azt jelenti, hogy a tetoválásaid csak a legintimebb helyzetekben bukkannak elő a ruházatod alól. Ebben az időszakban kénytelenek vagyunk vastagabb pulóvereket, sálakat és kesztyűket viselni, amik kiválóan elrejtik a a tetoválásaidat, így annál nagyobb lesz a meglepetés tavasszal.

4. Kisebb napfényvédelem szükséges

A tetoválások hosszú távú szépségének megőrzése érdekében fontos a megfelelő napfényvédelem. Nyáron ez gyakran extra odafigyelést igényel, de télen könnyebben kezelhető. A hideg időjárás miatt kevesebb időt töltünk a napon, így kevesebb napfényvédőt kell használnunk, ami lehetővé teszi a tetoválások szabadabb lélegzését és gyorsabb, fertőzésmentes gyógyulását.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

5. Idő a tervezésre és kivitelezésre

Az őszi és téli hónapok nyugodtabbak, a szabadtéri tevékenységek kevesebb időt vesznek igénybe. Ez ideális lehetőséget teremt arra, hogy alaposan megtervezzük és átgondoljuk a tetoválásunkat, valamint bőséges időt biztosít az alkotó számára is a precíz kivitelezésre.

6. Emlékezetes ünnepek és események

Az év vége és az ünnepek közeledtével sokan fontos eseményeket ünnepelnek. Mi lehetne jobb módja az emlékezetes pillanatok megörökítésének, mint egy személyre szabott téli tetoválás ajándékba? Egyedi motívumokkal vagy szimbólumokkal személyre szabhatod a tetoválásodat, így mindig emlékeztetni fog azokra, akiktől kaptad.

Tehát, lányok, ha még gondolkoztok azon, hogy mikor vállaljátok be a következő tetoválásotokat, ne hagyjátok ki az őszi és téli időszakot! Az egyedülálló előnyök és a környezet kímélő hatásai mellett ez az időszak kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a bőrödön hordozhass egy személyes művészi alkotást. Engedd szabadon a kreativitásodat és légy bátor a hideg ellenére is – a télen elkészült tetoválásokkal garantáltan ragyogni fogsz amikor lekerülnek a vastag rétegek tavasszal.

Címlapkép: fxquadro

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük