EseményekMotorverseny

Motorozás orrvérzésig – Gál Lili a szlovák kupasorozaton

gal lili napnyugtaigIrány a harmadik forduló!

Így két pont hátránnyal vágtunk neki a 3. fordulónak, ami egy egyszerűbb pályán Jeskova Ves közelében volt. Az utazás rövidebb és zökkenőmentes volt, este grillezés a csapattársakkal, egy szóval minden OK!

Jól aludtam, mégis rosszul keltem. 5. lettem az edzésen, 4. az időmérőn, pedig belülről jobbnak éreztem magam. Ismét atyád szavai… a könnyű pályán mindenki jobban tud menni, mert kevés a kihívás benne!

Na, nekem megvolt. Az első futamban a 4. helyen fordultam, a második körben már a 3. helyen mentem „kerékbe”, amikor beszedtem egy felverődő követ az orromba és elkezdett nagyon vérezni!

Nyílván, mint egy pofontól rögtön megtorpantam és a helyzet komolyságát próbáltam felmérni a következő körökben, hol a vért szipogva, vagy épp csöpögni hagyva! Addig-addig agyaltam ezen, amíg a kockás zászló már az orrom előtt is volt!

Harmadik lettem így az első futamban, de láttam, hogy nincsenek távol tőlem a többiek, és tudok ezen még javítani a második futamban! Végül a 2. helyen sikerült a rajtnál elfordulnom.

Még több infoért kövesd Lili versenyzői oldalát!

A következő kanyarban nyomot váltott az előttem lévő motoros, én megpróbáltam lekeresztezni, de elakadt az első kerekem az ő hátsójában, így bedőltem a kanyarba! A mögöttem lévő lány belém jött és rám dőlt, így a nagy por leülte után, utolsókként kezdtük el üldözni a mezőnyt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mivel csak 7 kör áll rendelkezésedre, és fél perccel le vagy maradva, a második körben így már csak az ötdik helyig sikerült vissza küzdeni magam. Ez az összetett 5. helyezésre volt elég, így hát a díjátadó elmaradt. De legalább világosban és egészben értünk haza, 3 pont hátránnyal az összetett sorozatban!

Nekünk most a rosszból kijutott bőven, de a nagy számok törvénye alapján már jó sorozatra számíthatunk! Edzünk tovább napnyugtáig, rójuk tovább a kilométereket, keressük a kihívásokat és hajszoljuk az álmainkat tovább! Mert ha nincs célod, akkor hová is tartatsz!?!

„NEVER GIVE UP” azaz soha ne add fel!

A következő versenyem most hétvégén Nyársapáton lesz a Magyarország Nyílt Nemzeti Motocross Bajnokság és MAMS Motocross Kupa keretében.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük