fbpx

VII. Kawa Party

VII. Kawa Party

When

2022/08/12 - 2022/08/13    
Egész nap

Where

Alattyán
Focipálya, Alattyán

Event Type

A Kawa Party lényegében Kawasaki motorokból álló motoros össze jövetel persze más motor márkák is részt szoktak venni a rendezvényen, ebből is látszik , hogy ez egy barátságos nyitott rendezvény.

Az első találkozó egy hirtelen jött gondolat volt , mikor is facebookon egy csoportban folyamatosan beszélték a tagok, hogy jó lenne már egy Kawás össze jövetel. Így hát kaptam az alkalmon és 2016. 09. 10. napján Alattyánon egyik barátom halas tava mellett megrendeztem a találkozót

Akkor még csak egy szombat délután volt a buli de már 110 fő volt a látogatottság és volt még egy rock koncert is amit a Rock Jam szolgáltatott .

2016 év vége felé annyi pozitív vissza jelzést kaptunk , hogy tudtuk ennek a rendezvénynek van jövője , így 2017-ben már az Alattyáni focipályán került megrendezésre . A második rendezvény már két napos volt és a két nap alatt 9 zenekar lépet fel . A látogatottság a rossz időjárás ellenére is nőtt . Hogy a rendezvényt színvonalasabbá tegyük, a faluban motoros felvonulást szerveztünk és motoros kaszkadőr bemutatóval bővítettük a programtervet . Koncertek előtt a felajánlásokat tombola húzással sorsoltuk ki.

2018-ban ismét megrendeztem a találkozót. A rendezvény mint minden évben, család barát , így tavaly is több gyerek volt a látogatók között. Őket gyerekmotoroztatással szórakoztattuk. A rendezvényen 9 zenekar lépet fel környékbeli és híresebb zenekarok is mint például a Blues Company és a Rockin Rockcats . Ismét volt tombola a szponzorok felajánlásából aminek a fő díja egy 30 ezer forint értékű motor gumi volt . Valamint nem maradt el a motoros felvonulás és a kaszkadőr show sem. A rendezvény hangulatát vetélkedővel dobtuk fel aminek nagy sikere volt.

2019. Junius 14-16 ig tartott a renezvény az idő csodás volt , 11 zenekar lépet fel . Nagyobb zenekarok is meg fordultak nálunk mint például. Zoral ,Cool Head Klán , Blues Company , Burnout , Jerry Lee’s Service .

Szombati napon motoros felvonulást motoros kaszkadőr show , tombola húzás és vetélkedő voltak.

Támogatóink. Jánoshida Tűzép , Fehér Holló motorobolt , Los Polos , Stunterstore.hu ,Jász Gsm , Bagira Tattoo , Fekti Gumi , Nimród Csárda , Generáli Jászsági Fiók

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt