Országos Autós Összefogás

Országos Autós Összefogás

Mikor

2024/03/29    
16:00 - 18:00

Hol

Budapest Hősök Tere
Hősök Tere, Budapest

Esemény típusa

Sziasztok!
FONTOS INFORMÁCIÓK, NYISSÁTOK LE 👉🏼

MÁRCIUS 29 – BP – HŐSÖK TERE: 16:00!

✅ Pénteken, 15-órától már érdemes megérkezni, hogy a parkolás lebonyolítása miatt ne csússzon túl sokat a 16-órás kezdés.

🤝🏽 Mindenkit arra szeretnénk kérni, hogy a segítők, rendezők és parkoltatók utasításait kérdés nélkül tartsa be! Őket láthatósági mellény különbözteti majd meg a többi résztvevőtől. Bátran kérdezzetek tőlünk! Ha valaki épp nem tud érdemben válaszolni, vagy segíteni, akkor rádión keresztül cserélünk információt.

❌ Sajnos hiába a felajánlott hangosítás, (amit ezúton is mégegyszer hálásan köszönünk) nem tudunk élni vele, mert a technikai feltételek nem teljesülnek. Két megafonnal fogjuk lebonyolítani az eseményt, mindkettő 1.5km-ig elhallatszik a dokumentációjuk szerint. Civilek vagyunk, politikai es egyéb finanszírozástól mentes, ezért korlátozottabbak a lehetőségeink.

❗️FONTOS: Aki beszédet szeretne mondani, azt arra kérjük, hogy írja le és küldje el az eseményben megjelölt valamelyik szervezőnek, névvel és telefonszámmal ellátva! Ellenőrzés után jelezni fogjuk, hogy beszélhet-e a nyilvánosság előtt (muszáj szűrőt alkalmazni a felszólalók körében).
A beszéddel készülőket a hangoson keresztül fogjuk szólítani, amikor ők következnek.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

🚯 SZEMETELNI SZIGORÚAN TILOS!! Kérünk benneteket, hogy a területen elhelyezett kukászsákokat használjátok!

🚫 Bárminemű rendbontás, a KRESZ be nem tartása azonnali kizárással jár. A helyszínen a rendőrség vigyáz majd mindannyiunk biztonságára és jogsértést követően be fognak avatkozni a megfelelő eszközökkel.
KÉRJÜK A MEGFELELŐ MAGATARTÁSI NORMÁK SZERINT VISELKEDJEN MINDENKI!

🤝🏽 SEGÍTSÉTEK A MUNKÁNKAT: Amennyiben rendbontók, provokátorok jelennek meg a tömegben, arra kérjük a résztvevőket, hogy ügyesen, a hatóság irányába vesse ki magából őket a tömeg! Alkalmazzatok kiszorítást nyugodtan, a rendőrök majd intézik a többit!

⏳ Ha előbb távozni szeretnél, mielőtt véget érne a demonstráció, akkor keress meg egy segítő/rendező társunkat aki láthatósági mellényt visel és intézzük a parkoló autók között a szabad utat.

❌ TILOS AZ ÁRUSÍTÁS, BÁRMILYEN KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉG FOLYTATÁSA!

🏁🏴‍☠️ Molinókat, csapat és klub zászlókat, nemzeti színű lobogót hozni majdnemhogy KÖTELEZŐ!! Mutassuk meg hány klub, egyesület és csapat van velünk ezen a rögös úton!

– A demonstráció időtartama tájékoztató jellegű. A beszédek hosszától, az azokra kapott reakciók hosszától függően előbb, vagy később is befejeződhet.

– Arra kérünk mindenkit, hogy az autója szélvédőjéhez tegye ki az alábbi feliratot: Országos Autós Összefogás!

– Étel és ital vásárlásra a helyszínen természetesen nem lesz lehetőség (jogi akadályok), ezért hideg élelemmel és kellő mennyiségű folyadékkal készüljetek!

– A demonstrációra nem kell patika autóval érkezni, de legyen egy minimális határ azért a fejekben, hiszen tudjuk mi ellen is küzdünk most már országosan!
Kirohadt, lyukas karosszériával ne is próbálkozz!

– Gyalogosan, autóval, vagy motorral lehet érkezni!

A HŐSÖK TERE A VILÁGÖRÖKSÉG RÉSZE! Legyünk méltók arra, hogy ott tartózkodhassunk!

❗️❗️ Szeretnénk leszögezni, hogy ez csak az első lépés, hiszen a demonstráció után tudunk majd érdemben tárgyalni pl: Lázár János építési és közlekedési miniszter úrral.

✌🏼 Mindenkitől békés, pozitív hozzáállást várunk el a rendezvényen és a közutakon is!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt