Hírek

Motorok a levegőben

lgfree09A sajtótájékoztatón nyüzsögtek a jó pasik. Helyesek, híresek, sportosak, és még motoroznak is. Kár, hogy nem rendeznek ilyesmit gyakrabban!

2006. október 28-án a Papp László Budapest Sportarénában ismét hasítják a levegőt a vasparipák és lovagjaik. Hihetetlenül látványos, nagyszabású műsorral várja vendégeit az LG Mobile Motocross Freestyle Show 18 órától ezen a szombaton. Az egész családnak remek kikapcsolódást és fergeteges szórakozást nyújtó eseményen a sportág legjobbjai mérik majd össze tudásukat.

A több mint három órás rendezvényen a jelenlévők olyan neves versenyzőkkel találkozhatnak majd, mint az amerikai Brian Foster, aki a legstílusosabb showman hírében áll, Andy Bell a Canadian Airforce Team versenyzője, vagy az olasz Alvaro Da Farra, aki nemcsak tehetségével, hanem motorjaival is kitűnik többiek közül. Magyarországot Hujber Péter képviseli majd, aki tavaly a Sport Szigeten az amerikai versenyzők előtt, az első helyen végzett a motokrossz freestyle versenyen, az idei magyar motokrossz bajnokságon pedig második helyezett lett.

Idén a verseny körülményein is nehezítettek a szervezők: az eddigi, földből épített ugratók helyett két speciális, kamionokról lenyíló rámpán mérik össze majd tudásokat a bajnokok. A sportágon belül ez napjaink legmodernebb megoldásának számít, és amellett, hogy igen látványos, nagymértékben növeli az ugrások veszélyességét is. Így aztán bőven lesz min izgulnia mindenkinek, aki kilátogat a LG Mobile Motocross Freestyle Show-ra.

A Magyarországon még csak öt éve ismert freestyle versenyek ötlete az USA-ból származik, ahol eleinte a sportesemények szüneteiben kiegészítő programként szerepeltek a vakmerő sportolók. Később kedvelt extrém sport lett, ami mára hazánkban is kitermelte tehetségeit. A show-t – ahogy korábban is megszokhattunk – speciális hangeffektek és fényjáték színesíti majd, lesz BMX-verseny és bemutató a kisfiúk, és go-go lányok a nagyfiúk kedvéért.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

lgfree01lgfree02lgfree03lgfree04lgfree05lgfree06lgfree07lgfree08lgfree10lgfree11lgfree12lgfree13lgfree14lgfree15lgfree16lgfree17lgfree18lgfree19

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük