CsajokMotoros divat

Motokrossz inspirálta cuccok a Fila őszi ruhamodelljei között

fila motoros ruha 12A motokrossz kemény sport, ahol a sérülések ellen komoly védőfelszerelésben illik pályára gördülni. A Fila és az Urban Outfitters nevű cégek együttműködésében megszületett új termékek nem kimondottan motorozáshoz készültek. Inkább olyanok számára lehet majd megfelelő viselet, akik hétköznapi öltözékükkel is jelezni szeretnék a környezetüknek sportosságukat, és azt, hogy a motorkrossz a szívük csücske.

 

Az új kollekciót a Fila extrém sportokban való múltbéli részvétele inspirálta, melynek köszönhetően a 2016-os év őszi modelljei között a motokrossz sport hatásai is erősen jelen vannak, így meghatározzák annak arculatát.

A Fila stílusirányzatait más sportágak, és az azokhoz kapcsolódó, elmúlt korszakok divatjai is megihlették. A nagy múltú márka tavaly épp a hetvenes évek teniszlegendáinak szellemében dobott piacra ruhákat.

„Az Urban Outfitters vásárlói elfogadták a Fila stílusörökségének megjelenését, és izgalommal teli érdeklődéssel várták azokat” nyilatkozta Danny Lieber, a Fila dél-amerikai egységének ruházati ágazatvezető alelnöke. „A Fila és az Urban Outfitters 2016-os őszi termékei tökéletes egyensúlyt teremtenek a tradíció és az innováció között amellett, hogy a kollekció összes eleme azt jeleníti meg, hogy a Fila milyen hatással volt a motorkrossz sportra a 80-as évek béli kezdetektől a 90-es éveken át egészen a 2000-es évekig”.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

„Az Urban Outfitters csapata teljesen felvillanyozódott attól, hogy ebben a szezonban is egy ilyen ikonikus márkával dolgozhat együtt, mint a Fila” mesélte Gabrielle Conforti, az Urban Outfitters kereskedelmi igazgatója. „Mindannyian nagy izgalommal vártuk azt, hogy milyen eredményt fog hozni a mostani közös munka, és azt gondoljuk, hogy a vásárlók is ugyanígy várták az újdonságokat.”

Az új kollekció kilenc új stílust vonultat fel kimondottan hölgyek számára. A motokrossz versenyzést idéző motívumok között szerepelnek versenycsíkok és emblémák, melyek a testhezálló dzsekiket, ruhákat és pulóvereket díszítik. A Fila és az Urban Outfitters 2016-os őszi kollekciójának legmeghatározóbb darabja a szövetből készült Moto Sport dzseki, mely a sportos dizájn mellett régies hangulatú stílusával hódít. Ára 50 000 forint körül van, de ennél lényegesen olcsóbb ruhadarabokat is találhatunk a Fila őszi, a motokrossz jegyében kapható ruhái között.

A Fila és az Urban Outfitters közösen tervezett ruhadarabjai csak az Urban Outfitters-nél kaphatók. Az új cuccok már augusztus 22.-e óta megvásárolhatók mind az üzletekben, mind az interneten.

A tavaszi kollekció egy új reklámkampány keretein belül került népszerűsítésre, mely a Princeton Egyetem területén debütál. A reklámok megjelentek a nagyobb üzletkomplexumok hirdetőtábláin, beleértve a Time Square-en található Walgreens épületet is.

A kampány csúcspontja egy különleges zenei előadás volt, melyet a Fila és az Urban Outfitters szervezett és amit Shura, angol énekesnő előadása koronázott meg. A szeptember 7.-i esemény az Urban Outfitters cambridge –i székhelyén volt megrendezve, ahol előzenekarként egy helyi banda is fellépett, melyet egy hónappal korábban egy kisebb zenei versengés keretében választottak ki.fila motoros ruha 01fila motoros ruha 02fila motoros ruha 03fila motoros ruha 04fila motoros ruha 05fila motoros ruha 06fila motoros ruha 07fila motoros ruha 08fila motoros ruha 09fila motoros ruha 10fila motoros ruha 11

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük