fbpx
HírekMotorokMotorozás

Kisorsoltam a Mio MiVue™ M760D dual menetrögzítő kamerát

Mio MiVue M760D Dual motoros menetrögzítő kameraHétfőn volt a születésnapom, és ebből az alkalomból kisorsoltam egy Mio MiVue™ M760D dual motoros menetrögzítő kamerát. A nyertes pedig nem más…

A sorsolás ezúttal a TikTok csatornánkon zajlott, és a játékban való részvétel feltétele mindössze annyi volt, hogy a leendő nyertesnek követni kell a profilt és megírnia, hogy milyen motorkerékpárra szerelné majd fel a megnyert kamerát.

Megdöbbentően sokan vettek részt a játékban! Nem is tudtam, hogy a TikTok-on is ilyen sok motoros van. Sőt, még azokról is kiderült, hogy motoroznak vagy robogóznak, akiknek a profílján erre semmi nem utal.

Szuper érzés volt látni a sok-sok visszajelzést, és legszívesebben mindenkinek küldenék ajándékba egy kamerát. Mindig nehéz eldönteni,hogy ki legyen a nyertes, hiszen szerintem mindenki megérdemelné, hogy ezúttal szerencséje legyen.

Éppen ezért a technikát hívtam segítségül és egy online sorsoló program segítségével döntöttemel, hogy ki lesz a MiVue kamera új gazdája.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A sorsolásról videó is készült:

@csajokamotoron And the winner is…. Kisorsoltam a Mio MiVue M760D motoros menetrögzítő kamera nyertesét. @Nagy Lajos És Marcsi #csajokamotoron #nyereményjáték #magyarmotorosok #motorozás #motoroskamera #menetrögzítőkamera #motorostiktok ♬ eredeti hang – NaNa | Csajok a motoron

A nyertes pedig nem más, mint Nagy Lajos és Marcsi (ez a neve a TikTok profiljuknak), őket már értesítettem a TikTok aplikációban, és a nyereményét hamarosan futárral küldöm nekik.

Gratulálok a nyertesnek!

 

Írd meg hozzászólásban, ha szeretnéd, hogy legyen még több nyereményjáték az oldalainkon!

5 1 vote
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x