fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
EseményekMotoros találkozó

Mennyei nap a pokolban – Devils Börze 2019

devils borze 2019 13Az utóbbi években mindig kellemetlen időjárás kísérte az év végi legnagyobb motoros összeröffenést, a Devils Börzét. Idén viszont odafentről érkezett egy kis mennyországbéli ragyogás az ördögök alkatrészbörzéjéhez, így többen is végre motorral búcsúztatták a hosszúra nyúlt szezont.

Igen, idén kegyes volt az időjárás velünk, és meglepő módon, még novemberben is voltak motorozásra alkalmas napok. A Devils Börzén tavaly is áztunk-fáztunk, míg a kocsitól vagy épp a busztól a Tüske Csarnokig elballagtunk. November 23.-án végre se eső, se hó nem volt, csak egy kis szél és ragyogó napsütés.

Bár maga a rendezvény a bevált helyen, a Csarnok mélygarázsában dübörgött, azért más volt az ember kedve, amikor ki, illetve be ment a területre. Többek között nem kellett fosni attól, hogy a nedves és meredek kocsifeljárón szín józanon is seggre esünk, mivel az is szép száraz volt.

Már fél 11-kor is alig lehetett kint parkolóhelyet találni, és később a mélygarázs is megtelt autókkal, illetve látogatókkal. Szemfülesnek kellett lennie annak, aki meg akart szabadulni a verdától, mely művelet olykor elég sokáig tartott a tömeg miatt.

A megunt, feleslegessé vált cuccok gazdát cseréltek, és ki-ki beszerezhette a hiányzó alkatrészeket a téli szereléshez. A sok kiegészítő, alkatrész, csecsebecse, ruha és sisak között órákat el lehetett bámészkodni, miközben itt-ott feltűnt néhány olyan darab is, mely ritkaságszámba ment, így aki résen volt, lecsaphatott az egyedi cuccokra.

13:00-kor a Nemcsak Berry csapata kezdte el műsorát, akik ekkor már szép számú közönségnek játszhattak, majd a Dynamit Dudes követte őket. Az emberek folyamatosan jöttek, és ahogy az lenni szokott, jól érezték magukat.

A néhány eladó motor mellett a jó időnek hála, sokkal több motoros gépét lehetett végignézegetni a parkolóban, és olykor egészen érdekes, ritka modellek is felbukkantak. Idén már aligha lesz alkalom megfuttatni a paripákat, mert már a csípős reggelek mellett a nappalok is hűvösek, így aki utoljára még motorra ült a Devils Börze miatt, az jól tette. Jövőre is folytatódik a hagyomány, az ördögök akkor is várnak mindenkit.

devils borze 2019 03devils borze 2019 03devils borze 2019 03devils borze 2019 03devils borze 2019 03devils borze 2019 03devils borze 2019 03

0 0 votes
A cikk értékelése

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x