fbpx

Mennyei nap a pokolban – Devils Börze 2019

devils borze 2019 13Az utóbbi években mindig kellemetlen időjárás kísérte az év végi legnagyobb motoros összeröffenést, a Devils Börzét. Idén viszont odafentről érkezett egy kis mennyországbéli ragyogás az ördögök alkatrészbörzéjéhez, így többen is végre motorral búcsúztatták a hosszúra nyúlt szezont.

Igen, idén kegyes volt az időjárás velünk, és meglepő módon, még novemberben is voltak motorozásra alkalmas napok. A Devils Börzén tavaly is áztunk-fáztunk, míg a kocsitól vagy épp a busztól a Tüske Csarnokig elballagtunk. November 23.-án végre se eső, se hó nem volt, csak egy kis szél és ragyogó napsütés.

Bár maga a rendezvény a bevált helyen, a Csarnok mélygarázsában dübörgött, azért más volt az ember kedve, amikor ki, illetve be ment a területre. Többek között nem kellett fosni attól, hogy a nedves és meredek kocsifeljárón szín józanon is seggre esünk, mivel az is szép száraz volt.

Már fél 11-kor is alig lehetett kint parkolóhelyet találni, és később a mélygarázs is megtelt autókkal, illetve látogatókkal. Szemfülesnek kellett lennie annak, aki meg akart szabadulni a verdától, mely művelet olykor elég sokáig tartott a tömeg miatt.

A megunt, feleslegessé vált cuccok gazdát cseréltek, és ki-ki beszerezhette a hiányzó alkatrészeket a téli szereléshez. A sok kiegészítő, alkatrész, csecsebecse, ruha és sisak között órákat el lehetett bámészkodni, miközben itt-ott feltűnt néhány olyan darab is, mely ritkaságszámba ment, így aki résen volt, lecsaphatott az egyedi cuccokra.

13:00-kor a Nemcsak Berry csapata kezdte el műsorát, akik ekkor már szép számú közönségnek játszhattak, majd a Dynamit Dudes követte őket. Az emberek folyamatosan jöttek, és ahogy az lenni szokott, jól érezték magukat.

A néhány eladó motor mellett a jó időnek hála, sokkal több motoros gépét lehetett végignézegetni a parkolóban, és olykor egészen érdekes, ritka modellek is felbukkantak. Idén már aligha lesz alkalom megfuttatni a paripákat, mert már a csípős reggelek mellett a nappalok is hűvösek, így aki utoljára még motorra ült a Devils Börze miatt, az jól tette. Jövőre is folytatódik a hagyomány, az ördögök akkor is várnak mindenkit.

devils borze 2019 03devils borze 2019 03devils borze 2019 03devils borze 2019 03devils borze 2019 03devils borze 2019 03devils borze 2019 03

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x