CsajokHírekTetkó a csajokon

Megszületett Kat Von D kisfia

katvond cimlapA világhírű tetoválóművész és valóságshow sztár vasárnap posztolta az instagramra a csodálatos hírt, hogy megszületett első gyermeke. A kisfiú a Leafar nevet kapta.

Arról egyelőre nem tudni, hogy a TLC televízió Miami ink majd LA Ink nevű műsoraiban népszerűvé vállt Katherine Von Drachenberg végül milyen módon adott életet első gyermekének, de korábban már megemlítette az Instagramon, hogy szimpatizál az otthonszülés lehetőségével.

Az már biztos, hogy a kisfiú a Leafar Von D Reyes nevet kapta apukája Rafael Reyes színpadi neve után, ami a Rafael visszafele olvasva (és írva meg mondva).

Az ifjú anyukának valószínűleg nem fog fejtörést okozni a babaruhák fehérítése, ugyanis a gótikus stílust kedvelő és látszólag a stílus minden külsőségével élő szülők leggyakrabban feketében járnak, és elnézve a kis Leafar első fotóit, ő is követi majd a szüleit a goth életmódban. Legalábbis amíg kamaszkorában lázadásból nem kezd el színes ruhákat hordani.

A 36 éves anyuka és zenész párja idén év elején fogadott örök hűséget egymásnak titokban, majd nyáron egy látványos lagzival ünnepelték meg frigyüket barátaik és családtagjaik körében. A szerelem azóta is töretlen közöttük, Kat pedig azt posztolta korábban, hogy ilyen csodálatos és könnyű terhességre nem számított. Azt reméljük, a szülése is hasonlóan könnyű és gyors lefolyású volt és a kis ördögfióka nem kínozta meg nagyon az anyukáját!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

37 weeks pregnant. Almost there and we couldn’t be more excited and ready for our upcoming #homebirth ! Big shout out to all moms out there who’ve paved the way for us first-time moms and have shared all your beautiful birth stories with me throughout my pregnancy. As a loner-by-default it’s been such a beautiful/different feeling to connect with women from all walks of life in this way. Yes, this pregnancy has brought my husband and I closer than we could have ever imagined [and we haven’t even had our baby yet!] – but it’s also connected me deeply with all my fellow sisters in motherhood out there. Naturally, I’ve become more empathetic and understanding of other Mothers regardless of how different our approach to birthing might be and I just feel so lucky to be able to experience all of this alongside you guys. So much love to everyone today. ?

??? ??? ? (@thekatvond) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

whats above love? My Wife and my son are. ??? It might not look like it on the outside but on the inside I’m the happiest I’ve ever been in my life! This year has given me so much to be happy and grateful for. I love you so much kitty I’ve never seen anyone fight for anything the way you fought to bring our son into this world. Magick is real and so is my love for you @thekatvond ???

?????? ????? (@prayers) által megosztott bejegyzés,

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük