Hírek

Meglepetések a pályán

motoros nap hungaroring marcius 2011 11Az elcsajosodás úgy tűnik, nem csak a CsamClub-on ütötte fel a fejét, hanem már a versenypályákat is elérte a sok cukiság.

Az elmúlt hétvégén lezajlott az idei év első versenyzői tesztnapja, ahol nem csak az amatőrök melegíthették be motoros izmaikat. Az áprilisi első hétvégéjén zajló, idei első magyar bajnoki futam résztvevői szigorú edzésen vannak túl. A komolyság mellett azért mindig szükség van némi lazaságra is, amit az is jól mutat, hogy a korábbi évekhez képest még színesebb motorok tarkították a Hungaroring aszfaltját.

A tapasztalat azt mutatja, hogy az ember nem költ drága fényezésre, ha attól fél, hogy el fog esni a motorjával. Az, hogy idén a női mezőnyben többen is új fényezéssel, megújult dizájnnal álltak rajthoz, azt bizonyítja, hogy a csajok már sokkal jobban bíznak magukban. Ezt egyébként a javuló edzésidők is jól bizonyítják.

A hétvége meglepetése az első női versenycsapat, a Power Girls bemutatkozása volt. A Fiedler Rita, Szamosi Petra, és Lökös Klaudia alkotta lánycsapat egy rajzfilmről kapta a nevét, amely három kislányról szól, akik együtt küzdenek a jó célokért és mentik meg a világot a gonoszkodó és a mindig rosszat akaró emberektől. A rajzfilmfigurák természetesen a motorok fényezésén is felbukkannak.

A Horimoto Racing Team Majzik Ibolya és Süli Eszter mellett úgy tűnik újabb hölggyel bővül ebben az évben, hiszen Vaslaki Tímea is velük edzett a hétvégén, és motorja is megkapta a csapat új, egységes fényezését. Eszter korábbi, kistehenes motorjára ebben a szezonban már csak a sisakja emlékeztet majd.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Kovács Niki Európa-bajnok fehér Yamaháját már körbejárhattuk a Budapest Motor Fesztiválon. Úgy tűnik, a dizájn idén nem változott, maradt a kristályos rajtszám és a logó. Kis Viki a New Generation Hungary versenycsapat színeiben indul idén, egyelőre úgy látszik, hogy még mindig zöldben.

Kis Anita motorját, amit a Tokyo Racing Team szellemében japán témájú fényezés és Swarovski kristályok díszítenek, valamint Kissné Kerék Anikó rózsaszín, pillangós gépét is megcsodálhattuk már a kiállításon.

Koncsek Hajnalka egyelőre inkognítóban, felmatricázatlan, de a tavalyihoz hasonlóan kék motorral motorozott az edzésen. Pozsonyiné Magyar Orsolya maradt a szürke színnél, azonban rózsaszín sisakja messziről elárulja, hogy hölgy ül a nyeregben. Nagy Mónika nem változtatott a motorja fényezésén, maradt a tavalyi arany-fekete szín és a kockás minta.

A lista talán nem teljes, ha valakit kifelejtettem a felsorolásból az csupán a véletlen műve. Azt nem tudom, hogy az edzésnapon minden lány megjelent-e aki ott lesz az április 2-3-i versenyen, de az már biztos, hogy női futam rajtrácsa idén nagyon színes lesz, és biztos várnak ránk még meglepetések.motoros nap hungaroring marcius 2011 1motoros nap hungaroring marcius 2011 10motoros nap hungaroring marcius 2011 12motoros nap hungaroring marcius 2011 13motoros nap hungaroring marcius 2011 14motoros nap hungaroring marcius 2011 15motoros nap hungaroring marcius 2011 16motoros nap hungaroring marcius 2011 17motoros nap hungaroring marcius 2011 18motoros nap hungaroring marcius 2011 19motoros nap hungaroring marcius 2011 2motoros nap hungaroring marcius 2011 20motoros nap hungaroring marcius 2011 3motoros nap hungaroring marcius 2011 4motoros nap hungaroring marcius 2011 5motoros nap hungaroring marcius 2011 6motoros nap hungaroring marcius 2011 7motoros nap hungaroring marcius 2011 8motoros nap hungaroring marcius 2011 9

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük