fbpx

Manowar-est a Zúzdában

altA Magyar Manowar Club a híres zenekar új albumának, a The Lord of Steel-nek a megjelenése alkalmából remek bulit szervez.

A rock és a heavy metal zene kedvelőinek, ideális programot nyújt a hivatalos Manowar-est, augusztus 25-én a Zúzda Rock kertben.

 

 

A sörivó- és metal scream versenyeken túl, lehetőségük lesz a résztvevőknek, hogy összemérjék karaoke tudásukat, illetve a tombolán különféle Manowar nyeremények találnak majd gazdára.

A Tűzvihar zenekar hivatott az est hangulatának bemelegítésére. A fiatal zenészek játszottak már az Ossian, és Kalapács József előtt, és most is ütős műsorral készülnek.

A Manowar több mint 30 évnyi munkássága előtt tiszteleg majd a Play and kill együttes, egy show elemeket is tartalmazó, régi és új dalokat megelevenítő repertoárral.

Az est házigazdája Sárközi Péter lesz, a Phoenix Projekt zenekarból, aki konferálásaival, és a játékok, versenyek levezénylésével teszi színesebbé az estét.

A koncertek után sem marad zene nélkül senki, mert hajnalig tart a buli, és végig a Manowar dalai hasítják majd szét a csendet.altalt

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x