fbpx

Magyar siker a V4 Custom finálén

A csongrádi Top Notch Company csapata bronzérmet szerzett a nemzetközi motorépítő bajnokságon!

Sajnos nem ismétlődött meg a 2007-es siker, amikor magyar motor, a Sapka Művek Time Machine-ja európa-bajnoki ötödik helyezettként utazhatott a motorépítő világbajnokságra Sturgisbe. A csongrádi műhely szintén nagyon erős nemzetközi mezőnyben állta meg a helyét a különleges Ostracize-zal. A rengeteg kézi munkával készült, formabontó, valóban új vonalakt kereső alkotás egyértelműen a legtöbb érdeklődőt vonzotta a kiállított motorok között.
Sajnos a figyelem nem volt elég, és bár nem túl sok ponttal, de a magyar építők lemaradtak a dobogó legfelső fokáról.

A győztes, aki augusztusban Amerikába utazhat a motorjával együtt, nem más, mint a lengyel BT Choppers. Volt előszele az eredménynek, hiszen shoveljük Best of Show lett Katowicében, Prágában, és Pozsonyban is, a V4 Custom budapesti állomásán, az EMAT-on pedig két díjat is nyert. A legjobb kézi munkának járó díjat is megnyerve, a Millenárison csak kevéssel előzvte meg az Ostracize-t.

Pasohlavky-ban a keleti blokk országai mellett volt holland, német, osztrák és svájci motor is. A magyar műhelyeket a Top Notch Company  mellett a Gigamachine Choppers képviselte még. A Visegrádi országok közös motorépítő bajnokságának lengyel győztese tehát megnyerte az utazását a sturgisi VB-re.

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x