KultúraMotoros kép

Lackó megfestette az Amerikai Álomlányt, aki egyébként motorozik – Nézd meg a többi festményt is!

Kissfalvy László Lackó - Amerikai ÁlomlányMindig mondom, hogy hiba az első benyomás alapján ítéletet mondani. Ha valaki, akkor Lackó alátámasztja azt a mondást, hogy a zord külső érző szívet takar.

Nemrég találkoztam Facebook profilján azzal az Amerikai Álomlány című festményével, amit egy motoros nőről mintázott meg. Az erőteljes színekkel operáló mű beleillik a korábbi alkotások sorába. A fő színek, a vörös, a sárga és a kék jellegzetesen felismerhetővé teszik Lackó stílusát.

Arról kérdezem, hogy vezetett az útja a festészethez és mit jelent neki ez a művészeti ág.

Sziasztok!

Kissfalvy László Lackó kutyávalKissfalvy László (Lackó888) vagyok! Soraimat azzal kezdeném, hogy a Művészet és a személyes szabadságérzet számomra a két legfontosabb dolog az életemben! Szeretek továbbá utazni, világot látni, felkeresni a világ múzeumait, átitatódni a múlt zsenialitásával, ihletet meríteni a szépből, a csodálatosból! Nagyon tisztelem és vonzódom a természethez, szeretek kirándulni, erdőt járni, főleg kutyusommal, aminek már szinte szertartásértéke van!

Természetesen a szabadságérzet velejárója a motorozás, ami lendületet, szárnyalást, adrenalint ad az életérzésnek! Másik elmaradhatatlan kellékem a Harleym, amelyre mindennap gyermeki csodálattal tekintek, és alig várom, hogy nyergébe pattanhassak!

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Régen tagja voltam az ős Geronimo Motoros Klubnak is! Gyermekkoromban rengeteget rajzoltam, ez adta az alapokat! Természetesen a tetováló szalonok megnyitására is sor került mint művészeti megnyilvánulásra!

Jó barátságban vagyok a színekkel, és megy a lakberendezés is! A szép dolgokra érzékeny vagyok, főleg, ha ötvöződik stílussal, lélekkel, karakterrel! Ezért esett megfestés szempontjából a választás Hegyi Katára mint festői modellre, mert ő a leírtakat mind képviseli, sőt, kimondottan a múzsám lett! Ráadásul ő is alkotó művész saját stúdióval, a Bunny Arttal! Airbrush, olaj- és akrilfestésben jeleskedik! Ő az Amerikai Álomlány című képem full extrás megtestesítője!

A Festészetben megtaláltam az igaz utat, a szabadságot, az önkifejezés metamorfózisát! Jön az ihlet és jön az alkotás! Szárnyas Angyalok, Galaktikus lények, a lehetetlen ötvözete a valósággal, a lényeg az elrugaszkodás egy távoli dimenzióba, amit úgy hívnak, Művészet!

2020. X. 18.

Lackó 888”

Lapozd végig a galériát! [wpdiscuz-feedback id=”mfqorpui95″ question=” Melyik a kedvenc képed?” opened=”0″]

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük