fbpx

Küldj Borisnak egy motoros felvarrót!

boris ivanic 3Egy horvát motoros keresett meg minket szívhez szóló kérésével. Okozzunk neki meglepetést együtt! 

Boris Ivančić a horvátországi Klisből üzent a Motoros Találkozó facebook oldalon keresztül a magyar motorosoknak. Kérése annyira megérintett, hogy úgy döntöttem, nemcsak a csamokamotoron.hu felvarróját küldöm el neki, hanem megpróbálok rávenni minden magyar motorost és motoros klubot, hogy minél nagyobb lehessen az öröme. 

Boris azt írta, hogy ALS (Amyotrophic lateral sclerosis – Amiotrófiás laterálszklerózis) betegség miatt kényszerült tolószékbe. Ez ugyanaz a kór, amivel a ma elhunyt híres fizikus, Steven Hawking is együtt élt hosszú évtizedeken keresztül.  Ahogy a professzor is, Borisz is teljesen ép szellemileg, és attól, hogy a teste képtelen motorkerékpárt vezetni, még motoros maradt. Két dolog van, ami a magányos napjait felderíti, a barátai és a hobbija. A hobbija pedig az, hogy a világ minden tájáról motoros felvarrókat, matricákat és zászlókat gyűjt, amiket a szobája falára tesz ki. 

Ezt írta: 

HELLO TO ALL!!!
I AM A BIKER, IN A WHEELCHAIR THOUGH, WITH ALS DIAGNOSIS MY CONDITION STOPED MY BODY RIDING A BIKE BUT DIDN’T STOP ME BEING A BIKER 270cIN MY MIND – FOREVER AND ETERNAL.
I DO HAVE THINGS WHICH ARE MAKING LONELY DAYS BRIGHT – MY FRIENDS AND MY HOBBY.
THIS HOBBY OF MINE IS COLLECTING PATCHES, STICKERS, FLAGS AND MOTORCYCLE GROUPS LABELS FROM ALL OVER THE WORLD.
MY WISH IS TO GET AS MANY AS I CAN AND PLEASE MAKE MY WISH COME TRUE.
PLEASE SEND YOURS SO I CAN KEEP FILLING UP MY WALL.

Ha úgy érzed, szívesen szereznél örömet Borisnak egy magyar felvarróval, klubos matricával vagy valamilyen motoros zászlóval, akkor erre a címre küldd el neki: 

Boris Ivančić

Gizdici 46.

21231 KLIS

Horvátország

 boris ivanic 8boris ivanic 8boris ivanic 8boris ivanic 8boris ivanic 8boris ivanic 8

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x