fbpx

Kis Viki 24 órát robogózott

lo visonta kis viki 2015 5Kis Viktória, a H-MOTO Team női versenyzője az European Junior Cup szünetében sem tétlenkedik. Hétvégén egy 24 órás robogóversenyen vett részt.

Kis Viktória és csapata július 18-19-én részt vett a Le Visonta elnevezésű eseményen, melynek során a résztvevők 24 órán keresztül robogtak az 50 köbcentis járművek hátán. Wicca rengeteg szereléssel és pár kisebb eséssel a 15. helyen fejezte be ezt a megmérettetést:

„Fárasztó hétvégén vagyunk túl, de minden perce megérte! Az első 24 órás versenyünk nem a szerencse jegyében telt el sajnos, különböző technikai problémák miatt kb. 3 órát töltöttünk pályán kívül. Ám a kis csapatunk stabilan, toronymagasan hozta a legjobb köridőket, így mindig felküzdöttük magunkat a sor végéről, végül 24 csapatból a 15. helyen értünk be.

Tekintettel a sok gondra, abszolút jó helyezésnek tartom, de azért jövőre igyekszünk elkerülni az ilyen technikai gondokat. Gratulálok minden résztvevőnek, le a kalappal, hogy gyakorlatilag összesen egy balesettel, és egy kieső motorral zajlott le az első LöVisonta. A Delíriumnak és minden közreműködőnek, akik segítettek bennünket bármilyen módon is, hálás köszönetem, nagyot alakított mindenki. Remélem jövőre is ott lehetünk!”

lo visonta kis viki 2015 1lo visonta kis viki 2015 2lo visonta kis viki 2015 3lo visonta kis viki 2015 4

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x