fbpx

Jó volt…

Jó volt az ORFK-s oktatás. Én már nem vagyok kezdő, de szerintem így is volt értelme kimenni.

Nagyon jót lehetett dumálni a rendőrökkel, én pl. még mentem is egy kört az egyik rendőrmotorral. Megmutattak pár kanyarodási technikát és gyakoroltunk egy csomót (most olyan kis helyen is megfordulok akár, amit eddig ránézésre is felejtősnek mondtam volna). Sokkal jobban merem most dönteni a motort akár kis tempónál is. Szóval nem volt hiábavaló.

Kint voltak a MAMI-sok is és lehetett ingyen beméretni mit is tud a vas valójában keréken. Sajna a go-kart fizetős volt, úgyhogy ezt így nagyon sokan kihagytuk. Az idő is nekünk kedvezett, mert nem sültünk ropogósra a tűző napon. Mutattak még motor felállítási technikát is. Pl. egy kb. 50 kg-os srác egyedül fölállította a 300 kg-os kofferekre döntött motorját.

 

Még több kép a galériában!Elvileg a pályára is be lehetett menni, de mint ahogy az lenni szokott már 11 körül elfogyott az utolsó matrica. Autós blokkok is voltak azoknak, akik nem dönteni szeretnek a kanyarban, hanem gumit nyikorgatni.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x