fbpx

James Blunt átmotorozza Wyomingot és Idahót

james blunt bonfire heartA zenész új stúdióalbumának, a Moon Landingnek első, beharangozó dala a Bonfire Heart, melynek roadmovie-szerű klipjét Wyomingon és Idahón keresztül forgatták: a művész végigmotorozta az államokat, civilekkel ismerkedett össze és bulizott nagyokat.

 

 

Amellett, hogy hihetetlen hangulatú a videó, a dal is szívmelengető ebben az őszi időben…
James visszatért zenei gyökereihez, az érzelmes balladákhoz.

Így beszélt a Moon Landing című vadonatúj zenei anyagról: „Van valami romantikus és magányos a holdra szállásban. Olyan, mint az első szerelem: nosztalgikus, és szinte hihetetlen, hogy megtörtént. Ez egy igen személyes album lett: arról szól, ahogy Tom – a producer – és én látjuk a történetet a kezdetektől máig.”

A lemez egyik producere Tom Rothrock (Beck, Moby, Foo Fighters) volt, akivel már a többszörös platina státuszú, “Back To Bedlam”-en is együtt dolgoztak 2004-ben, a másik pedig Martin Terefe, aki többek között KT Tunstall és Jason Mraz sikereihez is sokban hozzájárult.

Az albumon található a Miss America című dal is, melyet Whitney Houston halála inspirált.

Emellett olyan közreműködőket és szerzőtársakat tudhatott maga mellett Blunt, mint Ryan Tedder a One Republic-ból vagy például Robopop, aki a Maroon 5, a Gym Class Heroes és Lana Del Rey számos slágeréért is felelős.

james blunt bonfire heart1james blunt moon landing

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x