fbpx
Hírek

II. Gótikus- és Fantázia Hastáncverseny

gothic belly danceIdén tartják meg az ország legrendhagyóbb hastáncversenyét, a II. Gótikus- és Fantázia Hastáncversenyt.

A helyszín illik a megmérettetés arculatához, ugyanis a Budapest Tattoo Convention ad otthont a rendezvénynek, a Lurdy Ház Kiállító Csarnokában.

A három napos Tattoo Convention 2013. március 1-3. között, nemcsak versennyel lepi majd meg a nagyérdeműt, de nyilvános órák, táncbemutató és workshopok is kapcsolódnak az eseményhez.

 

 

A workshopot adó tanárok: Komáromi Judit Nese, Téglás Krisztina Haalima, Viosz Bernadett Nimeaida, Tirják Tamara és Burány Judit Hóförgeteg lesznek.

Kínálatuk a következő:

Tirják Tamara:  „Dark Cabaret”, avagy „Forgások, lábemelések, pózok és egyéb show-elemek a színpad sötét oldalán”. Időtartama 2 óra, díja 4000 Ft.

Burány Judit Hóförgeteg: A steampunk hastánc alapjai és a szubkultúra jellemzői (karakterek- felhúzható balerina, automata, marionett baba, általános mozgáskultúra és steampunk hastáncmozdulatok, a steampunk lényege. Időtartama 2.5 óra, díja 4500 Ft.

Téglás Krisztina Haalima és Viosz Bernadett Nimeaida: A Tarot misztériuma – jógás bemelegítéssel. Időtartama 2.5 óra, díja 4500 Ft.

Komáromi Judit Nese ajánlata pedig hamarosan látható lesz.

A workshopok időpontja: 2013. március 2., szombat

Helye: Budapest Tattoo Convention, Lurdy Ház

Kedvezmények: a versenyen indulók, illetve azok, akik több workshopon részt vesznek, workshoponként 1000 Ft kedvezményben részesülnek.

A vidékről érkezők elszállásolásáról igény esetén a szervezőség gondoskodik!

Jelentkezési határidő: 2013. február 25.

Jelentkezés és információ: Burány Judit, 06-70-638-3420, [email protected], www.gothikushastanc.hug%C3%B3tikus hast%C3%A1ncgothic hast%C3%A1ncverseny plak%C3%A1t

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x