EseményekMotorverseny

I. Mol Dynamic Fesztivál a Hungaroringen

mol dynamic fesztival 2010 17A hosszú heteken át tartó borús, esős, motortalan napok, sőt hetek után, mit egy varázsütésre június első hétvégéjén végre kisütött a Nap.

Szórta fényét mindenfelé de a legcsodásabban talán mégis Mogyoród felett sütött. Még ki sem értem a Hungaroringre, de az út mellett kis padon ücsörgő bácsikákból tudtam, sokan leszünk – hisz megérte kitelepedni a ház elé nézelődni. És nem csalódtam. A vezetés technikai pályáktól az ugráló várig, a termékbemutatótól a streetfighter show-ig volt minden, mi motoros lelkemet, és anyai szívemet megörvendeztette.

Igazi bensőséges hangulat fogadott, ott volt szűk és tágabb értelembe vett családom is. Jó volt érezni az összetartozást. Barátságos emberek, csodálatos gépek, fantasztikus programok fogadtak egész napon át.

 

Ahogy sétáltam a parkoló motorok között, valami szokatlan dologra lettem figyelmes. Eleinte nem tudtam mi a furcsa, de kisvártatva rájöttem. Mindenki mosolygott. Az oktató a vezetés technikai pályán, a büfében a kiszolgáló, a standokon az eladók, a rajtnál a hoszteszek, akik a pályázókat indították, a bámészkodók, a versenyre indulók, a gyerekek és a felnőttek. Mindenki.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!Érdekes érzés volt, már majdnem elfelejtettem a hétköznapok bajaival, a környezeti katasztrófákkal, a politikai viszálykodásokkal élve a mindennapokat, hogy milyen érzés is ez. Itt a Ringen. Olyan környezetben, olyan emberekkel, akikkel közösen bobban a szívünk.

Külön öröm volt számomra, hogy mindezt kislányommal is megoszthattam, mert a szervezők a gyerekekre is gondoltak programjaik összeállításakor. Most azt sem bántam, ha megpörkölődött egy kicsit a vállam a hirtelen jött erős napsütésben, és kivételesen az aszfalttól is jól esett a meleg. Hibátlan nap volt. Bízom benne, hogy sikerül hagyományt teremteni vele, és még sok Road and Ride rendezvényen vehetünk részt.mol dynamic fesztival 2010 1mol dynamic fesztival 2010 10mol dynamic fesztival 2010 3mol dynamic fesztival 2010 30mol dynamic fesztival 2010 7

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük