Hírek

Michael Knight visszatért… mopeden

david hasselhoff moped riderA Knight Rider című népszerű sorozat az 1980-as években indult hódító útjára, főszerepben David Hasselhoff-al, aki beszélő autója, KITT helyett, most egy hasonló mopeden tért vissza egy német reklám erejéig.

Mindenkinek megvan, amikor ül a család a televízió előtt, s felhangzik a Knight Rider című sorozat főcímdala, majd David Hasselhoff és csodaautója elkezdi üldözni a rossz fiúkat.

A színész újra megteszi mindezt, csak most egy német mopeden ülve, a Mobile.de használtautó-portál kedvéért. Ugyan hiányzik a jól megszokott fekete autónk, de azért örülünk a mopednek is!

A reklám szerint a főhős valahol Malibun üldözi a bűnözőket, s nyeregbe száll fekete motorján, vagányan, bőrkabátban és western csizmában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kis gépbe bele van építve KITT tudása, ami látszik is, hiszen intelligens, digitális, sokoldalú, átvizsgálja a parkolót, de valahogyan mégsem stimmel valami… Főhősünk megússza a zuhanást, és hol tájékozódhat az autókat illetően? A mobile.de oldalán!

KITT, avagy Knight Industries Two Thousand egy Pontiac Firebird Trans Am típusú gépkocsi – a sorozat nagyon népszerűvé tette a márkát. A futurisztikus funkciókat imádták a nyolcvanas években, s az emberközelisége, humora még népszerűbbé tette a gépet, aki hű társa volt Michael Knight-nak.

knight rider

A Jogért és Igazságért Alapítványnak dolgoztak főhőseink, s a nevéből következik, mi volt a legfőbb céljuk. Ügyvezető igazgatója Devon Miles volt, de az autószerelő csajokat, KITT technikusait is imádtuk – Bonnie Barstow-t és April Curtis-t.

Az NBC-sorozat 1982. szeptember 26. és 1986. augusztus 8. között futott. Magyarországon is nagy népszerűségnek örvendett.

Forrás: mobile.de, Wikipédia
Fotók: mobile.de, gmauthority.com

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük