CsajokKiemeltMotoros divat

Hogy ne fagyjanak el az ujjaid: W-TEC HEATride fűthető motoros és síkesztyű

W-Tec Heatride Főthető Motoros kesztyű Itt van a rossz idő és pont emiatt sokan már eltettétek a mocit téli álmot aludni. Én nem, hiszen ha egy kicsit is jó az idő, kapok az alkalmon és kihasznalom azt.

A nagymotorom helyett én csak átültem egy 50 ccm-es robogóra így a hidegebb napokra. Mivel a munkámból kifolyólag főként a városban motorozok, ezért ilyenkor a könnyű közlekedés a fontos számomra.

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én rettentő fázós vagyok. Főleg a kezeim, ujjaim szoktak lefagyni. Ezért kipróbáltam sok mindent:

  • bőrkesztyű alá felvehető thermo kesztyűt
  • téli kesztyűt
  • kormányra szerelhető kézmelegítő zsákot
  • markolat fűtést…

De sajnos egyik se hozta a várva-várt jó érzést és a nem lefagyott kezeket. Az ujjaim hegye folyamatosan fázott. Ezért nagy reményeket fűztem ehhez a W-Tec HEATRide a fűthető motoros kesztyűhöz, és nagy örömömre megkaptam a várt eredményt.

W-Tec Heatride Főthető Motoros kesztyű

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nagyon gyorsan felmelegszik, 3 fokozatban állítható:

  • Piros: 60°C
  • Kék: 50°C
  • Zöld: 45°C

A kézfejet és az ujjakat is jól melegíti. 3-4 órát is kibír az aksija. Belül nagyon kényelmes puha a belseje, kívül szél és vízálló, a tenyér részén pedig bőrbevonat van.

w tec heatride futheto motoros kesztyu 1 futheto motoros kesztyu w tec heatride 6 futheto motoros kesztyu w tec heatride 2 futheto motoros kesztyu w tec heatride 4 futheto motoros kesztyu w tec heatride 1 w tec heatride futheto motoros kesztyu 3 futheto motoros kesztyu w tec heatride 3 w tec heatride futheto motoros kesztyu 2 futheto motoros kesztyu w tec heatride 7 futheto motoros kesztyu w tec heatride 5

Az aksik a kesztyű felső tépőzárjánál kialakított kis zsebben vannak elrejtve és ezért egyáltalán nem zavaró, hosszabb út alatt is kényelmes.

Én eddig ezel vagyok a legjobban megelégedve, végre most először nem fagytak le az ujjaim, szóval csak ajánlani tudom mindenkinek, aki hasonló problémával küszködött eddig.

Egyébként az Insportline-ban vettem, ahol a Csajokamotoron.hu olvasóinak 12%-os kedvezményünk van minden W-tec cuccra a CSAJOKAMOTORON kuponkóddal 2022 december 31-ig.

Ja és van még fűthető aláöltözőjük is alsó is meg felső is. Azokat még nem próbáltam, de biztos azok is jók.

***

A cikkben affiliate linkeket helyeztünk el, ami azt jelenti, hogy a vásárlásod után jutalékot kapunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük