Hírek

Híres pin-up csajok – Vikki Dougan, “A Hát”

vikki dougan4A gyönyörű modell-színésznőt Vikki Dougan-t az 1950-es években nem a dekoltázsáról ismerték, mint például a mindenkit felülmúlú Jayne Mansfield-et, hanem a hátáról. És naná, hogy a képregényvilág szexi nyuszijának, Jessica Rabbit-nak a hátát Vikki háta ihlette. De nézzük, miért!

Valahogyan ki kellett tűnni a tömegből, a sok-sok szép modell és színésznő közül, ezért Milton Weiss publicista kitalálta, hogy Vikki viseljen a teljes hátat szabadon hagyó, eddig még nem látott kivágású ruhákat. Bejött!

A bemutatókon, party-kon, egyéb közéleti eseményeken hordott merész ruhadarabok felkeltették a fotósok, a közönség és a férfiak figyelmét egyaránt. Szóval, Vikki-t csak amolyan “hátvillantósnak” ismerte meg a nagyvilág, s nemhiába ihlette meg Jessica Rabbit tervezőit is…

Vikki 1929-ben, New York-ban született, Edith Tooker néven. 11 éves kora óta modellkedett, tehát a szépségipar mondhatni már a vérében volt, majd egy görkoris szépségverseny győztese lett, és ez hozta meg számára az áttörést.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Született egy kislánya, Debbie, akivel 1953-ban együtt szerepeltek a LIFE magazinban. Majd szerepelt a Playboy magazin 1957-es és 1962-es számában is. 

Viszont ezek után már lassan lecsengett a karrierje és a hátát övező nagy felháborodás/fellángolás, és eltűnt a reflektorfényből.

A Roger nyúl a pácban című Disney film 1988-as bemutatásakor, amikor Jessica Rabbit debütált az alkotásban, mindenki rájöhetett, honnan kölcsönözték Jessica hátát, a mélyen kivágott ruhát, ami a nyuszi védjegyévé is vált. 

Forrás: Wikipedia

Fotók: Wikipedia, Pinterest

vikki dougan3vikki dougan3vikki dougan3vikki dougan3vikki dougan3

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük