Hírek

Használd a mobilod a motorodon biztonságosan!

Gonda GoldWing Android autoA Honda örömmel jelentette be, hogy az Android Auto™ elérhetővé válik a 2018 után gyártott és forgalomba került Honda Gold Wing modellhez.

Az Android okostelefonokkal rendelkező ügyfelek zökkenőmentesen élvezhetik az alkalmazás nyújtotta szolgáltatásokat, például a zenét, a telefonhívásokat és az üzenetküldést. A szoftverfrissítés a tervek szerint 2020 június közepétől lesz elérhető.

Azóta az arany szárnyat viselő modellcsalád a Honda zászlóshajója, mióta 1975-ben a GOLDWING GL1000 Észak-Amerikában forgalomba került. 2017 októberében a vadonatúj Gold Wing lett a világ első motorkerékpárja, amely rendelkezett az Apple CarPlay®-jel. A vezetési élmény fokozására szolgáló navigációs funkciókat és az alkalmazás-specifikus szolgáltatásokat sok vásárló örömmel fogadta.

Az Android Auto™ egy egyszerű és biztonságos módja a telefon motorkerékpáron történő használatának. Az egyszerűsített felülettel és a könnyen használható hangműveletekkel minimalizálták a figyelemelterelést, így a motoros tekintete az úton maradhat.

Az Android Auto™ megkönnyíti a kedvenc zene, média és üzenetküldő alkalmazások elérését a használat közben. Az Android Auto™ Google Asszisztens segítségével a vezető könnyen telefonos kapcsolatban maradhat szeretteivel, útközben kedvenc zenéit hallgathatja, miközben a kezét a kormányon tartja és csak a hangját kell hallatnia.

A Honda azt tervezi, hogy még nagyobb kényelmet kínál világszerte az ügyfeleinek, így az Apple CarPlay® és az Android Auto a későbbiekben több modellbe is beépítésre kerül.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük